Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-19 idő 10:17

Testedzési lehetőség, egyben üzleti lehetőség (Getfitfast)

Ha azt mondom, Getfitfast, sokan elismerően bólintanak. A franchise rendszerben működő fitness-stúdió nem véletlenül vívta ki számos vendége elismerését. Pont ezért látogatott el stábunk is a budaörsi szalonba - hogy kiderítse, miként is kerülhetünk formába? (tabutv.hu összeállítás)
 
A Getfitfast három stúdióval várja az érdeklődőket: Budaörs mellett az Allee-nál, illetve a Kálvin téren is megszabadulhatunk felesleges zsírpárnáinktól, kidolgozhatjuk, növelhetjük izomzatunkat - azaz elérhetjük a hőn áhított tökéletes formát. A Getfitfast trénerei a komplex edzésre esküsznek. Budaörsön például egy Speedfitness-gép vár minket számtalan testformálási lehetőséggel (akár kardio-edzéssel is egybeköthetjük az izomstimulációs feladatokat) - illetve egy kavitációs gép segíti a zsírbontást.
 
 
De nézzük meg elsőként, mit is takarnak az EMS, Speedfitness, kavitáció szavak - hiszen sokaknak a mai napig ismeretlenül csengenek, vagy legalábbis csak félinformációik vannak ezekről a forradalmi technológiákról. A Speedfitness egy EMS (elektromos izomstimulációs) edzésforma, amely során elektromossággal késztetjük a testünket folyamatos izommunkára. Ennek köszönhetően egy 15-20 perces EMS-edzés felér egy közel két órás "klasszikus" testmozgással. A kavitáció pedig tulajdonképpen ultrahangos zsírbontást jelent - mely teljesen fájdalommentes, azonban az eredmény garantált, és már az első alkalommal is mérhető. Pont ennek köszönhető, hogy a Getfitfast stúdiókban csak az fizet, akinek valóban látszik a változás - hiszen a centi, hölgyek és urak, nem hazudik.
 

A Getfitfast franchise

 
A Getfitfast nem csak egy világelső testedzési lehetőséget biztosít, hanem egyben üzleti lehetőséget is rejt. Nem szükséges egy egész konditermet berendeznie, ha a speedfitnesst ajánlhatja fel vendégeinek. A Getfitfast által egy teljesen új edzési módszerrel ismertetheti meg ügyfeleit.
 
 
A speedfitness az elektromos impulzus jótékony hatásával kapcsolhatja be a rehabilitációs gyógykezelések sorába. Amatőr, vagy profi sportolók erőnlétéhez, állóképességének javításához, testedzéséhez szervesen hozzájárulhat az EMS készülék.
Egyéni vásárlóknak is ideális, akik nem szívesen mennek konditerembe, hanem otthon szeretnék végezni minden napos fitness gyakorlataikat.
 
Forrás: tabutv.hu; getfitfast.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?