Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-19 idő 10:17

Testedzési lehetőség, egyben üzleti lehetőség (Getfitfast)

Ha azt mondom, Getfitfast, sokan elismerően bólintanak. A franchise rendszerben működő fitness-stúdió nem véletlenül vívta ki számos vendége elismerését. Pont ezért látogatott el stábunk is a budaörsi szalonba - hogy kiderítse, miként is kerülhetünk formába? (tabutv.hu összeállítás)
 
A Getfitfast három stúdióval várja az érdeklődőket: Budaörs mellett az Allee-nál, illetve a Kálvin téren is megszabadulhatunk felesleges zsírpárnáinktól, kidolgozhatjuk, növelhetjük izomzatunkat - azaz elérhetjük a hőn áhított tökéletes formát. A Getfitfast trénerei a komplex edzésre esküsznek. Budaörsön például egy Speedfitness-gép vár minket számtalan testformálási lehetőséggel (akár kardio-edzéssel is egybeköthetjük az izomstimulációs feladatokat) - illetve egy kavitációs gép segíti a zsírbontást.
 
 
De nézzük meg elsőként, mit is takarnak az EMS, Speedfitness, kavitáció szavak - hiszen sokaknak a mai napig ismeretlenül csengenek, vagy legalábbis csak félinformációik vannak ezekről a forradalmi technológiákról. A Speedfitness egy EMS (elektromos izomstimulációs) edzésforma, amely során elektromossággal késztetjük a testünket folyamatos izommunkára. Ennek köszönhetően egy 15-20 perces EMS-edzés felér egy közel két órás "klasszikus" testmozgással. A kavitáció pedig tulajdonképpen ultrahangos zsírbontást jelent - mely teljesen fájdalommentes, azonban az eredmény garantált, és már az első alkalommal is mérhető. Pont ennek köszönhető, hogy a Getfitfast stúdiókban csak az fizet, akinek valóban látszik a változás - hiszen a centi, hölgyek és urak, nem hazudik.
 

A Getfitfast franchise

 
A Getfitfast nem csak egy világelső testedzési lehetőséget biztosít, hanem egyben üzleti lehetőséget is rejt. Nem szükséges egy egész konditermet berendeznie, ha a speedfitnesst ajánlhatja fel vendégeinek. A Getfitfast által egy teljesen új edzési módszerrel ismertetheti meg ügyfeleit.
 
 
A speedfitness az elektromos impulzus jótékony hatásával kapcsolhatja be a rehabilitációs gyógykezelések sorába. Amatőr, vagy profi sportolók erőnlétéhez, állóképességének javításához, testedzéséhez szervesen hozzájárulhat az EMS készülék.
Egyéni vásárlóknak is ideális, akik nem szívesen mennek konditerembe, hanem otthon szeretnék végezni minden napos fitness gyakorlataikat.
 
Forrás: tabutv.hu; getfitfast.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.