Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-19 idő 10:17

Testedzési lehetőség, egyben üzleti lehetőség (Getfitfast)

Ha azt mondom, Getfitfast, sokan elismerően bólintanak. A franchise rendszerben működő fitness-stúdió nem véletlenül vívta ki számos vendége elismerését. Pont ezért látogatott el stábunk is a budaörsi szalonba - hogy kiderítse, miként is kerülhetünk formába? (tabutv.hu összeállítás)
 
A Getfitfast három stúdióval várja az érdeklődőket: Budaörs mellett az Allee-nál, illetve a Kálvin téren is megszabadulhatunk felesleges zsírpárnáinktól, kidolgozhatjuk, növelhetjük izomzatunkat - azaz elérhetjük a hőn áhított tökéletes formát. A Getfitfast trénerei a komplex edzésre esküsznek. Budaörsön például egy Speedfitness-gép vár minket számtalan testformálási lehetőséggel (akár kardio-edzéssel is egybeköthetjük az izomstimulációs feladatokat) - illetve egy kavitációs gép segíti a zsírbontást.
 
 
De nézzük meg elsőként, mit is takarnak az EMS, Speedfitness, kavitáció szavak - hiszen sokaknak a mai napig ismeretlenül csengenek, vagy legalábbis csak félinformációik vannak ezekről a forradalmi technológiákról. A Speedfitness egy EMS (elektromos izomstimulációs) edzésforma, amely során elektromossággal késztetjük a testünket folyamatos izommunkára. Ennek köszönhetően egy 15-20 perces EMS-edzés felér egy közel két órás "klasszikus" testmozgással. A kavitáció pedig tulajdonképpen ultrahangos zsírbontást jelent - mely teljesen fájdalommentes, azonban az eredmény garantált, és már az első alkalommal is mérhető. Pont ennek köszönhető, hogy a Getfitfast stúdiókban csak az fizet, akinek valóban látszik a változás - hiszen a centi, hölgyek és urak, nem hazudik.
 

A Getfitfast franchise

 
A Getfitfast nem csak egy világelső testedzési lehetőséget biztosít, hanem egyben üzleti lehetőséget is rejt. Nem szükséges egy egész konditermet berendeznie, ha a speedfitnesst ajánlhatja fel vendégeinek. A Getfitfast által egy teljesen új edzési módszerrel ismertetheti meg ügyfeleit.
 
 
A speedfitness az elektromos impulzus jótékony hatásával kapcsolhatja be a rehabilitációs gyógykezelések sorába. Amatőr, vagy profi sportolók erőnlétéhez, állóképességének javításához, testedzéséhez szervesen hozzájárulhat az EMS készülék.
Egyéni vásárlóknak is ideális, akik nem szívesen mennek konditerembe, hanem otthon szeretnék végezni minden napos fitness gyakorlataikat.
 
Forrás: tabutv.hu; getfitfast.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.