Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-14 idő 09:42

Tetszik az ingyen internet az előfizetőknek

A Business Telecom (BTel) február 1-jén elindított, költségcsökkentő Xprime szolgáltatásának a várakozásokat is meghaladó sikere megalapozza a cég idei bővülési terveit, és a vezetőség nagy erőkkel dolgozik azon, hogy márciusban a szlovák, osztrák, és német piacon is elinduljon a Btel és az Xprime - közölte a Budapesti Értéktőzsde standard kategóriájában jegyzett társaság csütörtökön az MTI-vel. (TőzsdeFórum összeállítás)
 
Az első tíz nap alatt 8847 háztartás választotta az új szolgáltatást, a BTel 100 ezres ügyfélkörének közel tíz százaléka élt az új lehetőséggel. A közlemény szerint az Xprime nemcsak a fogyasztók érdeklődését keltette fel, hanem a reklámozói oldalról is “tömeges” érdeklődés mutatkozik a termék iránt.
Takács Krisztián, a BTel elnök-vezérigazgatója a közleményben arról is beszámolt, hogy az Xprime napokon belül új szolgáltatásokkal egészül ki.
 
Xprime
A szolgáltatás lényege, hogy böngészés közben a rendszer meghatározott időközönként felkínál az ügyfél számára egy reklámot vagy reklámblokkot, amelyet ha megnéz, és utána jól válaszol a feltett kérdésre, akkor krediteket gyűjthet. A krediteket a következő számlán jóváírja a Btel, ezzel csökken, sőt le is nullázódhat az ügyfél internet előfizetésének havidíja.
 
A társaság januári sajtótájékoztatón azt közölte, hogy a projektnek köszönhetően 2014-ben mintegy 2,5-szeres árbevétel-növekedéssel számol: a tavalyi 4 milliárd forintot meghaladó éves árbevétel után az idén több mint 10 milliárd forint bevételt vár. Három év múlva, 2017-ben pedig már 15 milliárd forint árbevétel szerepel a társaság üzleti tervében, amely az idén 1,2 milliárd, 2017-ben pedig 3,6 milliárd forintos adózás utáni eredménnyel számol.
 
 
A társaság szlovák, osztrák és német leányvállalatai várhatóan az első negyedévben megkezdik működésüket. A BTel összesen hét európai országban szeretne közvetlenül megjelenni még az idén, további országokban pedig tárgyalásokat folytat a termék franchise jogainak értékesítésére. Az Xprime az európai piacon jogvédett.
 
Forrás: tozsdeforum.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.