Hírek, aktualitások

dátum 2017-04-12 idő 15:36

Tizedik születésnapját ünnepelte a Stilianos babauszoda

A kezdetekben még csak Babauszinak ismert gyermek uszoda, méltán vette fel a Stilianos nevet, hiszen Szent Stilianoshoz hasonlóan, ők is a gyermekek fejlesztésének, tanításának szentelik az idejüket, energiájukat.

Egyetlen küldetés megvalósításán  dolgoznak nap mint nap, hogy a gyermekek számára fejlődést, vízbiztonságot nyújtsanak, s teszik mindezt a babák számára ideális, higiénikus környezetben. A Stilianos hálózat kollégáinak és oktató gárdájának - az SHDA akadémia képzési programnak köszönhetően - tudása folyamatosan fejlődik. 

A Stilianos babauszoda franchise hálózat 10 éves születésnapja kapcsán 10 olyan gyermeket hívtak meg, akiknek a szülei elsőként bizalmat szavaztak Varga Vivien (a Stilianos Babauszoda hálózat szakmai vezetője), és egyedülálló módszere számára. A hálózat célja az volt, hogy a 10 gyerekkel közösen ünnepeljék a 10 éves születésnapot.

A Stilianos, mint az első babauszoda franchise olyan koncepció, amely nem csak Magyarországon, de a világon is hiánypótló, hiszen a kifejezetten babáknak létrehozott uszodáik mellett az oktatás minőségére és a saját oktatóképzésükre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Az elmúlt 10 évben elkezdték átreformálni a babaúszás szó fogalmát, azáltal, hogy olyan gyógypedagógiai alapokon nyugvó fejlesztést alakítottak ki a vízben, amely gyakorlásával elsősorban az ép fejlődésű gyermek egészséges fejlődését szeretnék elősegíteni. Természetesen a fogyatékos gyermekek számára is lehetőséget tudnak adni, integrálva őket a fejlettségi szintjüknek megfelelő csoportba. 

"Remélem minden gyereknek hozzáadtunk valami jót az életéhez, mert Ők a miénkhez biztosan!"vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.