Hírek, aktualitások

dátum 2017-04-12 idő 15:36

Tizedik születésnapját ünnepelte a Stilianos babauszoda

A kezdetekben még csak Babauszinak ismert gyermek uszoda, méltán vette fel a Stilianos nevet, hiszen Szent Stilianoshoz hasonlóan, ők is a gyermekek fejlesztésének, tanításának szentelik az idejüket, energiájukat.

Egyetlen küldetés megvalósításán  dolgoznak nap mint nap, hogy a gyermekek számára fejlődést, vízbiztonságot nyújtsanak, s teszik mindezt a babák számára ideális, higiénikus környezetben. A Stilianos hálózat kollégáinak és oktató gárdájának - az SHDA akadémia képzési programnak köszönhetően - tudása folyamatosan fejlődik. 

A Stilianos babauszoda franchise hálózat 10 éves születésnapja kapcsán 10 olyan gyermeket hívtak meg, akiknek a szülei elsőként bizalmat szavaztak Varga Vivien (a Stilianos Babauszoda hálózat szakmai vezetője), és egyedülálló módszere számára. A hálózat célja az volt, hogy a 10 gyerekkel közösen ünnepeljék a 10 éves születésnapot.

A Stilianos, mint az első babauszoda franchise olyan koncepció, amely nem csak Magyarországon, de a világon is hiánypótló, hiszen a kifejezetten babáknak létrehozott uszodáik mellett az oktatás minőségére és a saját oktatóképzésükre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Az elmúlt 10 évben elkezdték átreformálni a babaúszás szó fogalmát, azáltal, hogy olyan gyógypedagógiai alapokon nyugvó fejlesztést alakítottak ki a vízben, amely gyakorlásával elsősorban az ép fejlődésű gyermek egészséges fejlődését szeretnék elősegíteni. Természetesen a fogyatékos gyermekek számára is lehetőséget tudnak adni, integrálva őket a fejlettségi szintjüknek megfelelő csoportba. 

"Remélem minden gyereknek hozzáadtunk valami jót az életéhez, mert Ők a miénkhez biztosan!"vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.