Hírek, aktualitások

dátum 2015-07-31 idő 08:53

Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre idén augusztusban a Vianni anyósfesztivál

A Vianni hálózat 2015. augusztus 15-én, szombaton 09.50 órai kezdettel immár 11. alkalommal rendezi meg Nemzetközi Anyósfesztiválját. Az évről évre nagy sikerű rendezvénynek ezúttal Kislődön a Sobri Jóska Élménypark ad otthont.
Az Anyósfesztivál az érett nők ünneplésére, elismerésére hivatott rendezvény. Immár 11. alkalommal szórakoztja és „versenyezteti” az Anyák, Nagymamák, Feleségek, Háziasszonyok szerepkörét egy személyben betöltő Anyósokat!
Fontos tudni, hogy aki Anyós, annak gyermeke van, családos, legtöbben már unokákkal is büszkélkedhetnek. így a rendezvény családokról és a családoknak szól! Ezen jellegét tovább erősíti a fesztiválon belül megrendezésre kerülő Após versengések és Unoka Kupa is. A fentieken kívül sok más program, kirakodóvásár és játszóvár, szórakoztató és vetélkedő műsorok színesítik a fesztivált. Hagyományőrző helyi fellépők bemutatói mellett komoly versenyszámok (Főzőverseny) is szórakoztatják majd a rendezvényre kilátogatókat.
 
A verseny mellett az egész családnak szóló kikapcsolódást nyújtanak a borkóstolók, a horgász- és íjászverseny, extrém sport kihívások, stb. Napközben kulturális programok sokasága lesz látható a színpadon, az este folyamán pedig  20 órától Szupkay Viktor és Bács Miklós (DumaSzínház) 21.30-tól pedig a Wolfram bulizenekar.
Mára már nemzetközi hírnévnek örvendő fesztivál népszerűségét és elismertségét talán az mutatja meg leginkább, hogy Hajdúböszörménytől Amszterdamig, Gyulafirátóttól Pécsen át Münchenig szinte az ország és Európa összes szegletéből jelentkeztek Anyósok, hogy megmérkőzzenek a 7Próbás-, a Legszebb- és a Szuper Anyós címekért.
 
vianni.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.