Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-17 idő 09:05

Tizenkét érv a Kiemelt Megbízás mellett (DH)

A Duna House 12 pontba gyűjtötte, miért gondolja úgy, ha valaki el akarja adni ingatlanát, a Duna House Kiemelt Megbízás a legjobb megoldás.
 

Duna House összeállítás

 
1. A számok minket igazolnak
 
Az ingatlanpiac a szükséges minimumon stagnál, a válság óta lényegében változatlan szinten. Ezalatt a Duna House piaci részesedése azonban folyamatosan növekszik, és évről-évre egyre többen fordulnak hozzánk.
A gyengélkedő ingatlanpiacon, ahol igen nehéz a lakásértékesítés, felértékelődnek azok az előnyök, amelyek méreteinkből adódnak, így többszörösen is igazzá vált szlogenünk: „A méret számít”. Cégünk eladási adatai alapján 2011 és 2012 között közel 20 százalékos tranzakciószám növekedést tudtunk elérni.
 
2. Leghatékonyabb eszköz
 
Nem kell feleslegesen sok irodával megbízást kötnie! Az IMR-nek (Ingatlan Megosztó Rendszer) köszönhetően az Ön ingatlana akár a teljes hazai ingatlanközvetítő szakma számára elérhető. 
 
Már több mint 500 külső ingatlaniroda csatlakozott kezdeményezésünkhöz! Mi a sikerünk titka? A tartalom! Tízezer ingatlan értékesítésével kizárólag minket bíztak meg Ügyfeleink! Ez a piacon a legnagyobb számú kizárólagos ingatlan kínálatot jelenti – tehát külsős ingatlanosoknak is megéri velünk együtt dolgozni.
 
3. Alacsonyabb jutalék
 
Nálunk a Kiemelt Megbízás jutalék mértéke általában 1 százalékkal olcsóbb, mint a sima Megbízásé. Értékesítőink pedig nagyobb örömmel foglalkoznak Kiemelt ingatlanokkal és fektetnek óriási energiát ezen ingatlanok hirdetésére és értékesítésére, tehát a Kiemelt ingatlanok eladása lényegesen hatékonyabb, mint a sima megbízásé.
 
4. Saját érdeklődők jutalék nélkül!
 
Ha úgy érzi, van pár olyan érdeklődő, akinek Ön, személyes ismeretsége révén lehet, hogy el tudná adni az ingatlant, nem probléma. Kiemelt Megbízás kötése esetén meg tudja jelölni azon magánszemélyeket név szerint, akik, ha megveszik ingatlanát, Önnek nem kell jutalékot fizetnie.
 
5. Rugalmas
 
Amennyiben időközben meggondolja magát és úgy dönt, mégsem kívánja értékesíteni az ingatlant, visszavonhatja, vagy kérheti a Megbízás szüneteltetését. Megszűntetjük az ingatlan hirdetését és Önnek semmit nem kell fizetnie, csak abban az esetben, ha 12 hónapon belül mégis eladja ingatlanát.
 
6. Ön is lehet Ingatlan Partnerünk
 
Mivel az IMR rendszeren keresztül is megosztjuk jutalékunkat, ha Önnél jelentkezett egy vevő és nem mi mutattuk az ingatlant, úgy Öntől csak a jutalék 50%-át kérjük! Természetesen ebben az esetben ugyanúgy végigkísérjük Önt az értékesítés teljes folyamatán, hisz az ingatlan mutatása csak az első lépés az eladásban.
 
 
7. Biztonságos
 
Nálunk alapszabály, hogy kollégáink minden mutatásra elkísérik a vevőjelöltet és Duna House igazolványuk felmutatásával igazolják magukat. Így maximális biztonságot tudunk nyújtani Megbízóinknak. Ha külsős ingatlanközvetítő szeretné mutatni az Ön ingatlanát, egy Duna House-os kolléga akkor is részt vesz a megtekintésen, így Ön ebben az esetben is biztonságban érezheti magát.
 
8. Jobban észrevehető
 
A Kiemelt Megbízás keretében kínált ingatlanoknak kiemelt megjelenési lehetőséget biztosítunk a hirdetési és ingatlanportálokon, köztük az egyik leglátogatottabb ingatlanportálon a dh.hu oldalon is.
A hatékonyság növelése érdekében az ingatlanra molinót is ki tudunk helyezni saját költségünkön, amelyen kollégánk telefonszáma található.
 
9. Dupla jutalék? Kizárva!
 
A Kiemelt Megbízás nem csak kényelmi szempontból előnyös Önnek. Számtalanszor előfordult, hogy az eladó több ingatlanirodát bízott meg, akik gyakran ugyanazt a vevőt, (pl. egy házaspár két tagját) – mivel az irodák nem állnak egymással kapcsolatban – külön vitték ugyanazt az ingatlant megmutatni. Ha egy ilyen esemény vásárlással végződik, joggal követel mindkét iroda jutalékot, hiszen a megbízott munkát elvégezték. De ki szeretne dupla jutalékot fizetni?
 
10. Szaktudás
 
Köztudott, hogy a mostani ingatlanpiacon nehéz feladat egy ingatlan értékesítése, így még inkább szükség van szaktudásra, legfőképp: 1. a piaci ár meg-állapításában; 2. a hatékony hirdetési- és értékesítési metodikában; 3. a leendő vevővel folytatott tárgyalások lebonyolításában.
 
Mivel hazánkban a legtöbb ingatlan tranzakciót a Duna House bonyolítja, érthető, hogy nálunk van a legmegfelelőbb szaktudás. Ezen szaktudás egy részét ügyfeleink rendelkezésére bocsájtjuk a Duna House Barométeren keresztül, mely az egyetlen átfogó, magyarországi ingatlanpiaci körkép, mely havi rendszerességgel jelenik meg.
 
11. A végeredmény
 
A fentiekben felsorolt előnyök összeadódnak! Ennek az az eredménye, ha Kiemelt Megbízást köt velünk, akkor majdnem 4-szer nagyobb hatékonysággal értékesítjük ingatlanát, mint egy sima megbízás esetén!
 
12. Extra érv a Kiemelt Megbízás mellett
 
A 11 Érv mellett van egy 12. visszautasíthatatlan érvünk! Az Ön ingatlanát nemcsak a Duna House, hanem rajtunk keresztül az Otthon Centrum országos hálózata is tudja értékesíteni. Ez a kivételes együttműködés még nem működik az ország minden pontján, de az Ön által eladni kívánt ingatlan esetében már igen!
 
Mit jelent ez a gyakorlatban? A két legnagyobb ingatlanközvetítő Kiemelt Megbízásai áttöltődnek a másik cég adatbázisába, lehetőséget teremtve az ingatlanok közös értékesítésére. Az Ön Megbízása így nemcsak a Duna House kb. 50 ezer regisztrált vevőjéhez, hanem az Otthon Centrumnál jelentkezett vevőkhöz is automatikusan eljutnak, valamint mindkét cég nyilvános weboldalán is azonnal megjelennek!
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.