Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-17 idő 09:05

Tizenkét érv a Kiemelt Megbízás mellett (DH)

A Duna House 12 pontba gyűjtötte, miért gondolja úgy, ha valaki el akarja adni ingatlanát, a Duna House Kiemelt Megbízás a legjobb megoldás.
 

Duna House összeállítás

 
1. A számok minket igazolnak
 
Az ingatlanpiac a szükséges minimumon stagnál, a válság óta lényegében változatlan szinten. Ezalatt a Duna House piaci részesedése azonban folyamatosan növekszik, és évről-évre egyre többen fordulnak hozzánk.
A gyengélkedő ingatlanpiacon, ahol igen nehéz a lakásértékesítés, felértékelődnek azok az előnyök, amelyek méreteinkből adódnak, így többszörösen is igazzá vált szlogenünk: „A méret számít”. Cégünk eladási adatai alapján 2011 és 2012 között közel 20 százalékos tranzakciószám növekedést tudtunk elérni.
 
2. Leghatékonyabb eszköz
 
Nem kell feleslegesen sok irodával megbízást kötnie! Az IMR-nek (Ingatlan Megosztó Rendszer) köszönhetően az Ön ingatlana akár a teljes hazai ingatlanközvetítő szakma számára elérhető. 
 
Már több mint 500 külső ingatlaniroda csatlakozott kezdeményezésünkhöz! Mi a sikerünk titka? A tartalom! Tízezer ingatlan értékesítésével kizárólag minket bíztak meg Ügyfeleink! Ez a piacon a legnagyobb számú kizárólagos ingatlan kínálatot jelenti – tehát külsős ingatlanosoknak is megéri velünk együtt dolgozni.
 
3. Alacsonyabb jutalék
 
Nálunk a Kiemelt Megbízás jutalék mértéke általában 1 százalékkal olcsóbb, mint a sima Megbízásé. Értékesítőink pedig nagyobb örömmel foglalkoznak Kiemelt ingatlanokkal és fektetnek óriási energiát ezen ingatlanok hirdetésére és értékesítésére, tehát a Kiemelt ingatlanok eladása lényegesen hatékonyabb, mint a sima megbízásé.
 
4. Saját érdeklődők jutalék nélkül!
 
Ha úgy érzi, van pár olyan érdeklődő, akinek Ön, személyes ismeretsége révén lehet, hogy el tudná adni az ingatlant, nem probléma. Kiemelt Megbízás kötése esetén meg tudja jelölni azon magánszemélyeket név szerint, akik, ha megveszik ingatlanát, Önnek nem kell jutalékot fizetnie.
 
5. Rugalmas
 
Amennyiben időközben meggondolja magát és úgy dönt, mégsem kívánja értékesíteni az ingatlant, visszavonhatja, vagy kérheti a Megbízás szüneteltetését. Megszűntetjük az ingatlan hirdetését és Önnek semmit nem kell fizetnie, csak abban az esetben, ha 12 hónapon belül mégis eladja ingatlanát.
 
6. Ön is lehet Ingatlan Partnerünk
 
Mivel az IMR rendszeren keresztül is megosztjuk jutalékunkat, ha Önnél jelentkezett egy vevő és nem mi mutattuk az ingatlant, úgy Öntől csak a jutalék 50%-át kérjük! Természetesen ebben az esetben ugyanúgy végigkísérjük Önt az értékesítés teljes folyamatán, hisz az ingatlan mutatása csak az első lépés az eladásban.
 
 
7. Biztonságos
 
Nálunk alapszabály, hogy kollégáink minden mutatásra elkísérik a vevőjelöltet és Duna House igazolványuk felmutatásával igazolják magukat. Így maximális biztonságot tudunk nyújtani Megbízóinknak. Ha külsős ingatlanközvetítő szeretné mutatni az Ön ingatlanát, egy Duna House-os kolléga akkor is részt vesz a megtekintésen, így Ön ebben az esetben is biztonságban érezheti magát.
 
8. Jobban észrevehető
 
A Kiemelt Megbízás keretében kínált ingatlanoknak kiemelt megjelenési lehetőséget biztosítunk a hirdetési és ingatlanportálokon, köztük az egyik leglátogatottabb ingatlanportálon a dh.hu oldalon is.
A hatékonyság növelése érdekében az ingatlanra molinót is ki tudunk helyezni saját költségünkön, amelyen kollégánk telefonszáma található.
 
9. Dupla jutalék? Kizárva!
 
A Kiemelt Megbízás nem csak kényelmi szempontból előnyös Önnek. Számtalanszor előfordult, hogy az eladó több ingatlanirodát bízott meg, akik gyakran ugyanazt a vevőt, (pl. egy házaspár két tagját) – mivel az irodák nem állnak egymással kapcsolatban – külön vitték ugyanazt az ingatlant megmutatni. Ha egy ilyen esemény vásárlással végződik, joggal követel mindkét iroda jutalékot, hiszen a megbízott munkát elvégezték. De ki szeretne dupla jutalékot fizetni?
 
10. Szaktudás
 
Köztudott, hogy a mostani ingatlanpiacon nehéz feladat egy ingatlan értékesítése, így még inkább szükség van szaktudásra, legfőképp: 1. a piaci ár meg-állapításában; 2. a hatékony hirdetési- és értékesítési metodikában; 3. a leendő vevővel folytatott tárgyalások lebonyolításában.
 
Mivel hazánkban a legtöbb ingatlan tranzakciót a Duna House bonyolítja, érthető, hogy nálunk van a legmegfelelőbb szaktudás. Ezen szaktudás egy részét ügyfeleink rendelkezésére bocsájtjuk a Duna House Barométeren keresztül, mely az egyetlen átfogó, magyarországi ingatlanpiaci körkép, mely havi rendszerességgel jelenik meg.
 
11. A végeredmény
 
A fentiekben felsorolt előnyök összeadódnak! Ennek az az eredménye, ha Kiemelt Megbízást köt velünk, akkor majdnem 4-szer nagyobb hatékonysággal értékesítjük ingatlanát, mint egy sima megbízás esetén!
 
12. Extra érv a Kiemelt Megbízás mellett
 
A 11 Érv mellett van egy 12. visszautasíthatatlan érvünk! Az Ön ingatlanát nemcsak a Duna House, hanem rajtunk keresztül az Otthon Centrum országos hálózata is tudja értékesíteni. Ez a kivételes együttműködés még nem működik az ország minden pontján, de az Ön által eladni kívánt ingatlan esetében már igen!
 
Mit jelent ez a gyakorlatban? A két legnagyobb ingatlanközvetítő Kiemelt Megbízásai áttöltődnek a másik cég adatbázisába, lehetőséget teremtve az ingatlanok közös értékesítésére. Az Ön Megbízása így nemcsak a Duna House kb. 50 ezer regisztrált vevőjéhez, hanem az Otthon Centrumnál jelentkezett vevőkhöz is automatikusan eljutnak, valamint mindkét cég nyilvános weboldalán is azonnal megjelennek!
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.