Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-18 idő 09:23

Tizenöt éves a CO-OP Star Zrt.

A CO-OP Star Zrt. alapításától kezdve az integrációt, a versenyképességet, az innovációt és a minőségi szakmai munka követelményét tűzte zászlajára.

A vállalat úttörő szerepet játszott a franchise hálózat integrált informatikai rendszerének kialításában, törzsvásárlói programjának működtetésében, valamint a CO-OP Hitel Zrt. létrehozásában. Az 1999-ben három kereskedelmi kisszövetkezet által létrehozott társasághoz az elmúlt években folyamatosan csatlakoztak újabb és újabb ÁFÉSZ-ek, így immár tizenhat, korábban önállóan működő szövetkezet tevékenységét sikerült integrálniuk.

Az összefogás egyik legnagyobb eredménye, hogy általa folyamatosan képesek voltak fejlődni és megújulni, így mára a COOP Gazdasági Csoporton belül „innovációs műhellyé” váltak. Árbevételük mintegy 19 milliárd forint, és csaknem 1000-1100 munkavállalónak adnak álláslehetőséget, 110 üzletet működtetve. Az évforduló alkalmából a jászberényi Lehel Film-Színházban tartott jubileumi ünnepségen Dr. Rédei Istvánnal, a vállalat elnök-vezérigazgatójával beszélgetett a COOP Hírszolgálat stábja a CO-OP Star múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Forrás: coop.hu

Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.