Hírek, aktualitások

dátum 2008-09-10 idő 09:37

Tornádó vagy bevásárlókocsi, mindegy mi okoz kárt, a PIK-PAK megjavítja

Ez év májusában értesülhettünk a médiából, hogy a Bács-Kiskun megyei Gátér térségében megfigyelők tornádót észleltek. Természetesen a hír nem volt mindennapos, de a tornádó kialakulásában szerepet játszó szél, az azt követő vihar, jégeső és felhőszakadás már annál inkább lehet az.


A Szilágyi Kft. által kifejlesztett rendszer segítségével a franchise-partnerek a gépjárművökön keletkezett horpadásokat, karcolásokat, pl. jégverésből származó nyomokat, a hipermarket parkolójában elszabadult bevásárlókocsi okozta sérüléseket képes javítani, eltávolítani.
Természetesen a rendszer nem csak erre képes. A PIK-PAK technológiájával gyorsan és olcsón javíthatóak a járművek sérülései, ha például behorpad egy lemez, megtörik a műanyag felület vagy lekarcolódik a festék.

A Szilágyi Kft. kifejlesztett és összeállított egy olyan rendszert, mellyel ezeket a sérüléseket PIK-PAK lehet javítani. A hazai piacon fellelhető szerszámokból állították össze a csomagot. Az autójavítók által jól ismert Würth cég szerszámaival dolgozik a műhely.  A szerszámok önmagukban azonban nem elegendőek a javításhoz. A PIK-PAK csapata kidolgozott egy technológiát, mellyel sokkal gyorsabban, olcsóbban javíthatók a sérülések. Ha behorpad a lemez, megtörik a műanyag felület, lekarcolódik a festék ezentúl nem kell azonnal a flexhez nyúlni, szétbontani a fél autót, esetleg kidobni a sérült alkatrészt.


Egy szerelőkocsira ráfér a szükséges berendezés, egyszerűbb ezt a sérült felülethez tolni, mint az autóval manőverezni a műhelyben.  A rendszer képes fényezés nélküli horpadás-javításra, műanyag hegesztésre ragasztásra, szélvédő javításra, megbontás nélküli egyengetésre, spot fényezésre.  A kidolgozott módszer egyszerűen és gyorsan elsajátítható,  minden karosszéria javító műhelyben alkalmazható.  A teljes rendszer átadása oktatással történik. 5 nap alatt valamennyi rész, apró fogások, ügyes mozdulatok megtanulhatók, ezt az oktatást biztosítja a műhely. Pik-Pak olyan szervizek jelentkezését várják, akik olcsóbban, gyorsabban és nem utolsó sorban "zöldebben" , - hiszen kevesebb festékre, új lemezre van szükség az ilyen beavatkozásoknál - szeretnék kiszolgálni ügyfeleiket.

További információkat az alábbi weboldalakon talál:

http://www.szilagyikft.hu  www.jegkarmentesites.hu


Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.