Hírek, aktualitások

dátum 2005-07-18 idő 15:14

Tovább bővít a Testa Rossa kávézólánc hazánkban

A Magyarországon már két üzlettel - Budapesten és Biatorbágyon -  rendelkező osztrák Testa Rossa is részt vesz a szeptemberi kiállításon, abból a célból, hogy franchise-rendszerét tovább bővítse Magyarországon. A cég a nemzetközi ismertségét kívánja növelni, s a kiváló minőségű, magas színvonalú olasz kávébár nemzetközi hálózatát kiépíteni.
A vállalkozás hazánkon kívül jelen van Ausztriában, Németországban, Olaszországban, Dubaiban, és az Egyesült Államokban.

Fontosnak tartják a vásáron való részvételt, hiszen új üzleti kapcsolatokat tudnak kiépíteni, potenciális franchise-átvevőkkel tárgyalásokat kezdeményezni, új üzlethelyiségek beszerzéséről gondoskodni valamint információt nyújtanak az érdeklődők számára.
Az őszi kiállításon a cég további franchise-partnereket, üzlethelyiségeket valamint élelmiszeripari beszállítókat keres.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.