Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-31 idő 09:54

További 700 étterem nyitását tűzte ki célul a világ legnépesebb országában a Yum Brands

További 700 étterem nyitását tűzte ki célul a világ legnépesebb országában a Yum Brands - adta hírül nemrégiben közleményében a hálózat. 
Az üzletek nagy részben kis városokban fognak megnyílni, ahol a gazdasági viszonyok kedvezőek, valamint a nagy várakozás övezi a nemzetközi étteremláncok megjelenését.
 

Ázsia az amerikai franchise hálózatok terjeszkedésének célpontja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Yum Brands (a KFC, Pizza Hut és Taco Bell hálózatok tulajdonosa) nagy erőkkel terjeszkedik a térségben.

A vállalatcsoport  5,854 étteremmel rendelkezik az országban, melyből 104 ebben az évben került átadásra. Ezzel az étteremszámmal és növekedési ütemmel jóval a versenytársai előtt jár.

A vállalat, amely többek között a Taco Bell márkát is birtokolja, az utóbbi negyedévben 15 százalékkal növelte eladásait Kína-szerte. Világviszonylatban az elmúlt negyedévben a KFC 5%-al tudta növelni eladásait, míg a Pizza Hut 1%-os visszaesést könyvelt el.

A Yum Brands nyereségének több mint 75 százaléka, az Egyesült Államokon kívüli országokból származik. A vállalat hosszú távon számít az olyan új piacokon való növekedésben, mint Kína, India, Indonézia és Vietnám. 

A KFC több mint negyedévszázada van jelen Kínában, a sikerének fontos eleme hogy mindig igyekszik (nem is sikertelenül) a helyiek ízlésvilágának mefelelő ízeket és konkrét ételeket is felvenni étlapjára. Helyi menüjében szerepelnek tradicionális kínai zabkását "másoló" ételek, amikben lehet sertés, uborka, gomba vagy akár záptojás.

Az Egyesült Államokban 58 Yum brand gyorsétterem jut minden millió emberre, Ázsiában ez a mérőszám hamarosan a duplája lesz. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.