Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-31 idő 09:54

További 700 étterem nyitását tűzte ki célul a világ legnépesebb országában a Yum Brands

További 700 étterem nyitását tűzte ki célul a világ legnépesebb országában a Yum Brands - adta hírül nemrégiben közleményében a hálózat. 
Az üzletek nagy részben kis városokban fognak megnyílni, ahol a gazdasági viszonyok kedvezőek, valamint a nagy várakozás övezi a nemzetközi étteremláncok megjelenését.
 

Ázsia az amerikai franchise hálózatok terjeszkedésének célpontja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Yum Brands (a KFC, Pizza Hut és Taco Bell hálózatok tulajdonosa) nagy erőkkel terjeszkedik a térségben.

A vállalatcsoport  5,854 étteremmel rendelkezik az országban, melyből 104 ebben az évben került átadásra. Ezzel az étteremszámmal és növekedési ütemmel jóval a versenytársai előtt jár.

A vállalat, amely többek között a Taco Bell márkát is birtokolja, az utóbbi negyedévben 15 százalékkal növelte eladásait Kína-szerte. Világviszonylatban az elmúlt negyedévben a KFC 5%-al tudta növelni eladásait, míg a Pizza Hut 1%-os visszaesést könyvelt el.

A Yum Brands nyereségének több mint 75 százaléka, az Egyesült Államokon kívüli országokból származik. A vállalat hosszú távon számít az olyan új piacokon való növekedésben, mint Kína, India, Indonézia és Vietnám. 

A KFC több mint negyedévszázada van jelen Kínában, a sikerének fontos eleme hogy mindig igyekszik (nem is sikertelenül) a helyiek ízlésvilágának mefelelő ízeket és konkrét ételeket is felvenni étlapjára. Helyi menüjében szerepelnek tradicionális kínai zabkását "másoló" ételek, amikben lehet sertés, uborka, gomba vagy akár záptojás.

Az Egyesült Államokban 58 Yum brand gyorsétterem jut minden millió emberre, Ázsiában ez a mérőszám hamarosan a duplája lesz. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.