Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-26 idő 13:34

Tradicionális árubemutató a Mecsek Füszértnél (videó)

Folytatódik a Mecsek Füszért tavaszi árubemutatója alkalmával készített Hírszolgálati összefoglaló. (COOP összeállítás)

A téma kapcsán Hatta József, a Kapos-COOP Kereskedelmi Zrt. ügyvezetője, valamint Verebélyiné dr. Krucsil Katalin, a Pápa és Vidéke ÁFÉSZ elnöke ad tájékoztatást a Mecsekhez fűződő tradicionális együttműködési kapcsolatáról, továbbá saját szemszögükön keresztül szakmailag elemzik a kereskedelem előtt álló kihívásokat.

Tradicionális árubemutató - interjú Hatta Józseffel

Tradicionális árubemutató - interjú Verebélyiné dr. Krucsil Katalinnal

Az árubemutató kapcsán további riportokat tekinthetnek meg a Mecsek Füszért legfontosabb partnereinek tolmácsolásában. Prohászka Csabával, a Főkefe Nonprofit Kft. kereskedelmi főosztályvezetőjével és Szentesi Sándorral, a Sole-Mizo Zrt. értékesítési igazgatójával beszélgettünk a partnerség alapjairól, az együttműködés részleteiről. Az évente négy alkalommal is megrendezésre kerülő árubemutató kapcsán Bakó Zoltánné boltvezetőt is megkérdeztük az esemény szakmai előnyeiről.

Tradicionális árubemutató - interjú a beszállítókkal

A COOP hálózata A COOP hálózat az ország közel 3000 településén jelen van, üzleteiben naponta mintegy 1,5 millió vásárlót szolgál ki. A 2012. év a COOP bővülésének éve volt, mivel a csatlakozások és boltfelvásárlások eredményeként a Gazdasági Csoport bolthálózata 200 üzlettel és 2500 új munkatárssal bővült. A hálózat mintegy 32 000 munkavállalót alkalmaz, amely létszámmal az ország egyik legnagyobb kistelepülési foglalkoztatója.

A COOP hálózata

A COOP hálózat az ország közel 3000 településén jelen van, üzleteiben naponta mintegy 1,5 millió vásárlót szolgál ki. A 2012. év a COOP bővülésének éve volt, mivel a csatlakozások és boltfelvásárlások eredményeként a Gazdasági Csoport bolthálózata 200 üzlettel és 2500 új munkatárssal bővült. A hálózat mintegy 32 000 munkavállalót alkalmaz, amely létszámmal az ország egyik legnagyobb kistelepülési foglalkoztatója.

Forrás: coop.hu

Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.