Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-20 idő 12:54

Trokán Nóra, a tehetséges színművésznő Kecskeméten mossa tisztára ruháit

Sajtótájékoztatóval egybekötött átadó ünnepséget szervez ma 15 órától Kecskeméten a Bubbles, abból az alkalomból, hogy átadja a 25-ik üzletét.


A Bubbles első hazai egysége 2013. novemberében nyílt meg Budapesten, a XIII. kerületben, a dinamikus fejlődésének köszönhetően már nem csak a fővárosban, hanem vidéken is elérhető szolgáltatásuk.

A Bubbles - Magyarország első, non-stop önkiszolgáló mosodalánca sikerrel folytatja vidéki terjeszkedését, melynek legújabb állomása Kecskemét, az Alföld "hírös városa". 

A közösségi mosoda hivatalos átadóján részt vesz Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő és
Megyeri Gábor, a Bubbles International Zrt. vezérigazgatója is.

A Bubbles önkiszolgáló mosodája azoknak nyújthat hatékony és gyors segítséget, akik a rohanó hétköznapok után, nem szeretnék a hétvége nagy részét mosással tölteni, mert egyszerre nem fér bele az összegyűlt szennyes az otthoni mosógépbe.


A Bubbles olyan modern és színvonalas környezetet alakított ki, amelynek otthonos hangulata első pillantásra eloszlatja a régi mosodákkal kapcsolatos előítéleteket. A mosoda szolgáltatásaival időt, pénzt, valamint a fürdőszobában helyet is takaríthat meg.

A Bubbles mosoda élmény is egyben!

Az üzletben található legmodernebb, nagy kapacitású, érintőképernyős mosógépek segítségével nagyon egyszerűen, akár egy óra alatt elvégezheted a heti mosást és szárítást. A mosás minősége sokkal meggyőzőbb, mint a háztartásban használt szerekkel, ráadásul minden program tartalmaz egy fertőtlenítő öblítést is, így a mosott ruhák és textilek fertőtlenítve kerülnek ki a gépekből.

Amíg a gépek a mosást és szárítást végzik, addig kellemes környezetben kapcsolódhat ki, kávézással, olvasással, beszélgetéssel vagy akár internetezéssel, hiszen vezeték nélküli internet kapcsolatot biztosítanak az üzletben.

 

 

Az új design mosoda azokat is várja, akik eddig csak azért nem vitték mosodába a ruháikat, mert a mosodai környezet nem nyerte el a bizalmukat.

Trokán Nóra a Kecskeméti Katona József Színház színművésznője bebizonyítja, hogy a mosás nem feltétlenül kellemetlen háztartásbeli kötelesség, hanem lehet más is.

Ha kíváncsi rá, hogy készül a népszerű és tehetséges fiatal színésznő jövő heti premierjére, jöjjön el, és mosson együtt Trokán Nórával, akinek személyesen is felteheti kérdéseit és akár egy a művésznő által frissen dedikált polóval gazdagabban térhet haza.

Helyszín: 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 2.
Időpont: 2016. április 20. szerda 15:00vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.