Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-20 idő 12:54

Trokán Nóra, a tehetséges színművésznő Kecskeméten mossa tisztára ruháit

Sajtótájékoztatóval egybekötött átadó ünnepséget szervez ma 15 órától Kecskeméten a Bubbles, abból az alkalomból, hogy átadja a 25-ik üzletét.


A Bubbles első hazai egysége 2013. novemberében nyílt meg Budapesten, a XIII. kerületben, a dinamikus fejlődésének köszönhetően már nem csak a fővárosban, hanem vidéken is elérhető szolgáltatásuk.

A Bubbles - Magyarország első, non-stop önkiszolgáló mosodalánca sikerrel folytatja vidéki terjeszkedését, melynek legújabb állomása Kecskemét, az Alföld "hírös városa". 

A közösségi mosoda hivatalos átadóján részt vesz Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő és
Megyeri Gábor, a Bubbles International Zrt. vezérigazgatója is.

A Bubbles önkiszolgáló mosodája azoknak nyújthat hatékony és gyors segítséget, akik a rohanó hétköznapok után, nem szeretnék a hétvége nagy részét mosással tölteni, mert egyszerre nem fér bele az összegyűlt szennyes az otthoni mosógépbe.


A Bubbles olyan modern és színvonalas környezetet alakított ki, amelynek otthonos hangulata első pillantásra eloszlatja a régi mosodákkal kapcsolatos előítéleteket. A mosoda szolgáltatásaival időt, pénzt, valamint a fürdőszobában helyet is takaríthat meg.

A Bubbles mosoda élmény is egyben!

Az üzletben található legmodernebb, nagy kapacitású, érintőképernyős mosógépek segítségével nagyon egyszerűen, akár egy óra alatt elvégezheted a heti mosást és szárítást. A mosás minősége sokkal meggyőzőbb, mint a háztartásban használt szerekkel, ráadásul minden program tartalmaz egy fertőtlenítő öblítést is, így a mosott ruhák és textilek fertőtlenítve kerülnek ki a gépekből.

Amíg a gépek a mosást és szárítást végzik, addig kellemes környezetben kapcsolódhat ki, kávézással, olvasással, beszélgetéssel vagy akár internetezéssel, hiszen vezeték nélküli internet kapcsolatot biztosítanak az üzletben.

 

 

Az új design mosoda azokat is várja, akik eddig csak azért nem vitték mosodába a ruháikat, mert a mosodai környezet nem nyerte el a bizalmukat.

Trokán Nóra a Kecskeméti Katona József Színház színművésznője bebizonyítja, hogy a mosás nem feltétlenül kellemetlen háztartásbeli kötelesség, hanem lehet más is.

Ha kíváncsi rá, hogy készül a népszerű és tehetséges fiatal színésznő jövő heti premierjére, jöjjön el, és mosson együtt Trokán Nórával, akinek személyesen is felteheti kérdéseit és akár egy a művésznő által frissen dedikált polóval gazdagabban térhet haza.

Helyszín: 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 2.
Időpont: 2016. április 20. szerda 15:00vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.