Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-23 idő 16:05

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit

Legyen Ön is egy országos franchise rendszer tagja!

Amennyiben lehetőséget lát abban, hogy adott területen működő szupermarketekben, üzletekben, könyvesboltokban kizárólagos forgalmazójává váljon a világszerte ismert Card Group üdvözlőlapoknak és ajándéktárgyaknak, csatlakozzon a Card Group-hoz, Európa egyik legnagyobb franchise hálózatához.

A vállalkozást akár az otthonából is menedzselheti, mindössze egy furgonra, telefonra, számítógépre és egy kis raktárhelyiségre van szüksége ahhoz, hogy a Card Group nemzetközi franchise hálózat tagja lehessen. Munkájához minden szükséges támogatás és tréning biztosítva van, illetve a hálózat központja elősegíti a nagy áruházláncokhoz való bejutását is.

Az 1997-ben Svédországban alapított Card Group International piacvezető - üdvözlőkártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó - franchise hálózat. 
 
A Card Group Svédország legnagyobb, legismertebb franchise hálózata. Termékeik egyedülállóak és kategóriájukban piacvezetők világszerte. A Card Group a világ 45 országában sikeresen működik, hazánkban Szőke-Tóth József, master franchise partner közreműködésével folytatja terjeszkedését. 
Az attraktív állványokon kihelyezett termékek önmagukat értékesítik. A franchise partnerek feladata, hogy rendszeresen látogassák az üzleteket és gondoskodjanak az egyes állványok, polcok feltöltéséről. Nem direkt értékesítésről van szó, hanem a termékek bizományos kihelyezésre kerülnek. Minden üzlet csak az eladott termékekért fizet, ami azt jelenti, hogy nincs kockázata.
 
A csatlakozó franchise partnerek nagyon alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket. Az üzletekbe az árukihelyezést a Card Group központ finanszírozza. 
 
További információkért az alábbi elérhetőségeken forduljon a Card Group Greetings, Magyarországi mester franchise partneréhez:  

Szőke-Tóth József,

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.