Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-23 idő 16:05

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit

Legyen Ön is egy országos franchise rendszer tagja!

Amennyiben lehetőséget lát abban, hogy adott területen működő szupermarketekben, üzletekben, könyvesboltokban kizárólagos forgalmazójává váljon a világszerte ismert Card Group üdvözlőlapoknak és ajándéktárgyaknak, csatlakozzon a Card Group-hoz, Európa egyik legnagyobb franchise hálózatához.

A vállalkozást akár az otthonából is menedzselheti, mindössze egy furgonra, telefonra, számítógépre és egy kis raktárhelyiségre van szüksége ahhoz, hogy a Card Group nemzetközi franchise hálózat tagja lehessen. Munkájához minden szükséges támogatás és tréning biztosítva van, illetve a hálózat központja elősegíti a nagy áruházláncokhoz való bejutását is.

Az 1997-ben Svédországban alapított Card Group International piacvezető - üdvözlőkártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó - franchise hálózat. 
 
A Card Group Svédország legnagyobb, legismertebb franchise hálózata. Termékeik egyedülállóak és kategóriájukban piacvezetők világszerte. A Card Group a világ 45 országában sikeresen működik, hazánkban Szőke-Tóth József, master franchise partner közreműködésével folytatja terjeszkedését. 
Az attraktív állványokon kihelyezett termékek önmagukat értékesítik. A franchise partnerek feladata, hogy rendszeresen látogassák az üzleteket és gondoskodjanak az egyes állványok, polcok feltöltéséről. Nem direkt értékesítésről van szó, hanem a termékek bizományos kihelyezésre kerülnek. Minden üzlet csak az eladott termékekért fizet, ami azt jelenti, hogy nincs kockázata.
 
A csatlakozó franchise partnerek nagyon alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket. Az üzletekbe az árukihelyezést a Card Group központ finanszírozza. 
 
További információkért az alábbi elérhetőségeken forduljon a Card Group Greetings, Magyarországi mester franchise partneréhez:  

Szőke-Tóth József,

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.