Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-12 idő 10:13

Új „Szakértő válaszol” rovatot indít a BioTech USA

December 16-án indítja megújult "Szakértő válaszol" rovatát a BioTech USA franchise hálózata. Az indulás előtt valamennyi munkatársát bemutatja a nagyközönségnek Facebook-oldalán, akik majd válaszolni fognak az olvasói kérdésekre.
 
"A BioTech USA "Szakértő válaszol" rovata eddig is nagy népszerűségnek örvendett, így úgy gondoltuk, ideje újítanunk és több szakértő lehetőségét kínálnunk Nektek, hogy valóban az adott terület specialistáitól tudjatok tanácsokat kérni." - olvasható a biotechusashop.hu oldalon.
 
A munkatársak, szakértők bemutatása mellett egy új Facebook-oldalt is létrehozott az étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó franchise vállalkozás. A BioTech USA Szakértői Blog oldalon az olvasók nyomon követhetik a szakértők bemutatkozását és kommentjeit, az edzésekkel kapcsolatos tanácsaikat, tippjeiket, valamint motivációs cikkeket, és recepteket is.
 
 
A négy szakértő Nagy Dóra, testkultúra nőknek, Silye Gabriella sporttáplálkozás szakértő, Hegyi Csaba, testkultúra férfiaknak, és Németh Sándor táplálék kiegészítő specialista. A BioTech USA szakértőivel személyesen is találkozhatnak az érdeklődők december 15-én a Sunrise Crossfight Arénában tartandó nyílt napon.
 

A BioTech USA franchise

 
A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
 
 
Az egészségtudatos táplálkozás a mai ember számára elengedhetetlen. A BioTech USA filozófiája, hogy felelősséggel tartoznak a fogyasztóik iránt, ezért kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy eladóik magas szintű szakismeretekkel rendelkezzenek, ennek érdekében folyamatos szakképzéseket biztosítanak számukra.
Termékeiket folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy választékukkal a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek.
A BioTech USA a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Szerző: ViFe
Forrás: BioTech USA HU Facebook-profil; biotechusashop.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.