Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-23 idő 09:40

Új arculatot és új elrendezést kapott a Fagyöngy Gyógyszertár (BENU)

Új belső térrel találkozik, aki betér a Fagyöngy Gyógyszertárba Kisvárdán, a Kölcsey utcában, az orvosi rendelővel szemben. A gyönyörű, új bútorzatot az eddigiektől eltérő elrendezésben építették be.
 
Az orvosi rendelővel szemben található gyógyszertár csatlakozva a modernizációs irányhoz áprilistól megújulva, megszépülve és új patikatérrel várja a vásárlókat és érdeklődőket. A helyszín, a gyógyszerészek, a szakértelem és a kedves kiszolgálás nem változott, a gyógyszertár bútorzata viszont megújult, a vásárlóknak kínált termékválaszték kibővült. A nyitott polcok lehetővé teszik a betérők számára, hogy szabadon válogassanak, nézelődjenek a termékek között.
 
 
„Megleptük a vásárlóinkat az új arculattal, illetve a belső elrendezéssel, melyet 90 fokban elforgatva alakítottunk ki a korábbiakhoz képest. A szemközti rendelőintézetben dolgozó orvosokkal eddig is szoros és jó kapcsolatot tartottunk fenn, melyet tovább erősíthet a szabad polcos elrendezés és vásárlási lehetőség. Az egészségügyi szakemberek a jövőben már megelőzési céllal és az egészségmegőrzés érdekében is ajánlhatnak bennünket pácienseiknek.” Említette beszédében Dr. Farkas József, a Fagyöngy Gyógyszertár vezetője.
 
Maklári Balázs Önkormányzati képviselő, Gazdasági Tanácsnok régi vásárlóként üdvözölte a Fagyöngy Gyógyszertárban kialakult változásokat és természetesen nagyon sok sikert kívánt a gyógyszerészeknek az új és modern értékesítési rendszerhez és a szándékhoz, hogy a lakosokat az egészséges életmód kialakításához igyekeznek segíteni.
 

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa.

A BENU koncepciója leglátványosabban az egyedi, könnyen megkülönböztethető új designban, reklámzajoktól mentes környezetben ölt testet, amely számos más előnnyel kiegészülve hosszú távon biztosítja a hálózthoz csatlakozó gyógyszertárak kiszámítható, gazdaságos működését


Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított! További információkért keresse dr. Kinics Lászlót az info@benu.hu e-mail címen.

A BENU a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: benu.hu

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.