Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-23 idő 09:40

Új arculatot és új elrendezést kapott a Fagyöngy Gyógyszertár (BENU)

Új belső térrel találkozik, aki betér a Fagyöngy Gyógyszertárba Kisvárdán, a Kölcsey utcában, az orvosi rendelővel szemben. A gyönyörű, új bútorzatot az eddigiektől eltérő elrendezésben építették be.
 
Az orvosi rendelővel szemben található gyógyszertár csatlakozva a modernizációs irányhoz áprilistól megújulva, megszépülve és új patikatérrel várja a vásárlókat és érdeklődőket. A helyszín, a gyógyszerészek, a szakértelem és a kedves kiszolgálás nem változott, a gyógyszertár bútorzata viszont megújult, a vásárlóknak kínált termékválaszték kibővült. A nyitott polcok lehetővé teszik a betérők számára, hogy szabadon válogassanak, nézelődjenek a termékek között.
 
 
„Megleptük a vásárlóinkat az új arculattal, illetve a belső elrendezéssel, melyet 90 fokban elforgatva alakítottunk ki a korábbiakhoz képest. A szemközti rendelőintézetben dolgozó orvosokkal eddig is szoros és jó kapcsolatot tartottunk fenn, melyet tovább erősíthet a szabad polcos elrendezés és vásárlási lehetőség. Az egészségügyi szakemberek a jövőben már megelőzési céllal és az egészségmegőrzés érdekében is ajánlhatnak bennünket pácienseiknek.” Említette beszédében Dr. Farkas József, a Fagyöngy Gyógyszertár vezetője.
 
Maklári Balázs Önkormányzati képviselő, Gazdasági Tanácsnok régi vásárlóként üdvözölte a Fagyöngy Gyógyszertárban kialakult változásokat és természetesen nagyon sok sikert kívánt a gyógyszerészeknek az új és modern értékesítési rendszerhez és a szándékhoz, hogy a lakosokat az egészséges életmód kialakításához igyekeznek segíteni.
 

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa.

A BENU koncepciója leglátványosabban az egyedi, könnyen megkülönböztethető új designban, reklámzajoktól mentes környezetben ölt testet, amely számos más előnnyel kiegészülve hosszú távon biztosítja a hálózthoz csatlakozó gyógyszertárak kiszámítható, gazdaságos működését


Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított! További információkért keresse dr. Kinics Lászlót az info@benu.hu e-mail címen.

A BENU a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: benu.hu

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.