Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-13 idő 09:38

Új arculattal várja látogatóit a BÁV

Február elején teljesen új design-nal, de a régi értékekkel, megújult a BÁV honlapja, a bav.hu. Az arculat és a tartalmi összeállítás igazodik a mai trendekhez. Egyszerű, letisztult formáival, valamint alkalmazott színkombinációival megkönnyíti az oldalon való keresést, élvezetessé teszi a böngészést az aloldalakon.
 
A menüszerkezet is megújult a korábbi weboldalhoz képest. Több menü és almenü segíti az oldalon való böngészést, jól rendezett, tematikus formában. Számos képet alkalmaznak a design-ban, ami egy műkereskedelemmel foglalkozó hálózat esetében nem is meglepő.
 
 
A weboldalon böngészve számos információt tudhatunk meg a hálózatról, a cég múltjáról és jelenéről. A BÁV menüpontban a cégtörténet mellett helyet kapott a friss híreket tartalmazó almenü, emellett az álláskeresők is itt találhatják meg a felkínált lehetőségeket (Karrier), és a média képviselői is számos információhoz juthatnak a Sajtószobában.
A Kereskedelem menüben az műtárgyait eladni szándékozók éppúgy megtalálják a számításukat, mint azok, akik kifejezett vásárlási szándékkal keresik fel a BÁV weboldalát, vagy valamelyik üzletét.
Az Aukció menüpontban az érdeklődők tájékozódhatnak az aktuálisan meghirdetett aukciókról, naptár segítségével, valamint az árverésekkel kapcsolatos egyéb információkat is itt találják.
A Záloghitel menüpont önmagáért beszél. Amennyiben a látogató a BÁV záloghitelezési feltételeiről szeretne bővebb tájékoztatást, itt minden olyan információt megtalál, amire szüksége lehet, ha igénybe kívánja venni ezt a szolgáltatást.
 
Emellett még számos hasznos funkcióval rendelkezik a weboldal, melynek látogatására buzdítjuk a kedves Olvasót, hiszen oly sok érdekességgel rendelkezik még a honlap, hogy ezen cikk kevés is lenne azok felsorolására.
 
Szerző: ViFe
Forrás: bav.hu
Virtuális kiállító: BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.