Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-13 idő 09:38

Új arculattal várja látogatóit a BÁV

Február elején teljesen új design-nal, de a régi értékekkel, megújult a BÁV honlapja, a bav.hu. Az arculat és a tartalmi összeállítás igazodik a mai trendekhez. Egyszerű, letisztult formáival, valamint alkalmazott színkombinációival megkönnyíti az oldalon való keresést, élvezetessé teszi a böngészést az aloldalakon.
 
A menüszerkezet is megújult a korábbi weboldalhoz képest. Több menü és almenü segíti az oldalon való böngészést, jól rendezett, tematikus formában. Számos képet alkalmaznak a design-ban, ami egy műkereskedelemmel foglalkozó hálózat esetében nem is meglepő.
 
 
A weboldalon böngészve számos információt tudhatunk meg a hálózatról, a cég múltjáról és jelenéről. A BÁV menüpontban a cégtörténet mellett helyet kapott a friss híreket tartalmazó almenü, emellett az álláskeresők is itt találhatják meg a felkínált lehetőségeket (Karrier), és a média képviselői is számos információhoz juthatnak a Sajtószobában.
A Kereskedelem menüben az műtárgyait eladni szándékozók éppúgy megtalálják a számításukat, mint azok, akik kifejezett vásárlási szándékkal keresik fel a BÁV weboldalát, vagy valamelyik üzletét.
Az Aukció menüpontban az érdeklődők tájékozódhatnak az aktuálisan meghirdetett aukciókról, naptár segítségével, valamint az árverésekkel kapcsolatos egyéb információkat is itt találják.
A Záloghitel menüpont önmagáért beszél. Amennyiben a látogató a BÁV záloghitelezési feltételeiről szeretne bővebb tájékoztatást, itt minden olyan információt megtalál, amire szüksége lehet, ha igénybe kívánja venni ezt a szolgáltatást.
 
Emellett még számos hasznos funkcióval rendelkezik a weboldal, melynek látogatására buzdítjuk a kedves Olvasót, hiszen oly sok érdekességgel rendelkezik még a honlap, hogy ezen cikk kevés is lenne azok felsorolására.
 
Szerző: ViFe
Forrás: bav.hu
Virtuális kiállító: BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.