Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-21 idő 13:27

Új év, új lendület, új partner patikák (Alma Gyógyszertárak)

A hálózat új tagjai tavaly decemberben és idén januárban is bizalmat szavazva csatlakoztak az Alma Gyógyszertárakhoz. Ez a lendület folytatódik 2014 februárban is. Az Alma Gyógyszertárak várják a vásárlóikat az ország minden területén szakképzett kollégákkal, bővülő akciókkal és gondozási programjaikkal.
 
„Új patikáink is az Alma Gyógyszertárakban már megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várják a közönséget. Az Alma Gyógyszertárak, mint az ország egyik leggyorsabban fejlődő patikahálózata, egyre több vásárlóhoz viszi el a legjobb patikai akciókat és a legújabb prevenciós szolgáltatásokat.” - írja weboldalán a franchise hálózat.
 
Februárban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében arat a franchise gyógyszertár lánc, ugyanis négy új egységet nyitnak. Ebből kettőt Nyíregyházán (Kórház Gyógyszertár és Szent Ferenc Gyógyszertár, egyet Mátészalkán (Szalka Gyógyszertár), egyet pedig Nagykállón (Gyöngyvirág Gyógyszertár).
 
 

Minőségbiztosítás az új patikákban is  

 
A franchise modell alapvető eleme az ISO 9001 szabványnak megfelelő működés, ami előírás minden olyan gyógyszertár számára, amely csatlakozni kíván az Alma hálózathoz. Cél, hogy a vásárlók és a betegek az ország bármely pontján ugyanazt a szolgáltatást kapják, ha egy Alma Gyógyszertárba térnek be. A hálózatban 2012-ben vezették be a szigorú minőségellenőrzési rendszert, amely egyszerre garantálja a betegek szakszerű kiszolgálását, valamint a szállítói, megrendelői igények pontos és gyors kielégítését.
 

Egyedi szolgáltatások még több patikai vásárlónak  

 
Az Alma hálózatban dolgozó gyógyszerészek különös figyelmet fordítanak azokra, akik valamilyen krónikus panasszal, betegséggel keresik fel a gyógyszertárat. Az Alma Gyógyszertárakban elérhető egyedülálló Gondozási programok a vásárlók, betegek egyre szélesebb körének tud segíteni tanáccsal, szolgáltatással. A 2012 szeptemberében indult gondozási program résztvevői a cukorbetegséggel, a magas vérnyomással valamint túlsúllyal küzdők kaphatnak rendszeres tanácsot telefonon, e-mailben vagy SMS útján.
 
 
Az online szolgáltatásoknak köszönhetően a nap 24 órájában elérhető a gondozási program, melynek informatikai hátterét a Magyar Telekom biztosítja a PraxisPlatform rendszerén keresztül. Eddig több mint 25 ezren csatlakoztak az ingyenes gondozási programokhoz, ez a szám nap mint nap növekszik.
2013 augusztusától Várandós gondozási programmal is bővült a szolgáltatás, hiszen az Alma patikák szolgáltatásaiban a kismamák különösen fontos szerepet töltenek be.
 
ViFe
Forrás: almapatika.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.