Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-21 idő 13:27

Új év, új lendület, új partner patikák (Alma Gyógyszertárak)

A hálózat új tagjai tavaly decemberben és idén januárban is bizalmat szavazva csatlakoztak az Alma Gyógyszertárakhoz. Ez a lendület folytatódik 2014 februárban is. Az Alma Gyógyszertárak várják a vásárlóikat az ország minden területén szakképzett kollégákkal, bővülő akciókkal és gondozási programjaikkal.
 
„Új patikáink is az Alma Gyógyszertárakban már megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várják a közönséget. Az Alma Gyógyszertárak, mint az ország egyik leggyorsabban fejlődő patikahálózata, egyre több vásárlóhoz viszi el a legjobb patikai akciókat és a legújabb prevenciós szolgáltatásokat.” - írja weboldalán a franchise hálózat.
 
Februárban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében arat a franchise gyógyszertár lánc, ugyanis négy új egységet nyitnak. Ebből kettőt Nyíregyházán (Kórház Gyógyszertár és Szent Ferenc Gyógyszertár, egyet Mátészalkán (Szalka Gyógyszertár), egyet pedig Nagykállón (Gyöngyvirág Gyógyszertár).
 
 

Minőségbiztosítás az új patikákban is  

 
A franchise modell alapvető eleme az ISO 9001 szabványnak megfelelő működés, ami előírás minden olyan gyógyszertár számára, amely csatlakozni kíván az Alma hálózathoz. Cél, hogy a vásárlók és a betegek az ország bármely pontján ugyanazt a szolgáltatást kapják, ha egy Alma Gyógyszertárba térnek be. A hálózatban 2012-ben vezették be a szigorú minőségellenőrzési rendszert, amely egyszerre garantálja a betegek szakszerű kiszolgálását, valamint a szállítói, megrendelői igények pontos és gyors kielégítését.
 

Egyedi szolgáltatások még több patikai vásárlónak  

 
Az Alma hálózatban dolgozó gyógyszerészek különös figyelmet fordítanak azokra, akik valamilyen krónikus panasszal, betegséggel keresik fel a gyógyszertárat. Az Alma Gyógyszertárakban elérhető egyedülálló Gondozási programok a vásárlók, betegek egyre szélesebb körének tud segíteni tanáccsal, szolgáltatással. A 2012 szeptemberében indult gondozási program résztvevői a cukorbetegséggel, a magas vérnyomással valamint túlsúllyal küzdők kaphatnak rendszeres tanácsot telefonon, e-mailben vagy SMS útján.
 
 
Az online szolgáltatásoknak köszönhetően a nap 24 órájában elérhető a gondozási program, melynek informatikai hátterét a Magyar Telekom biztosítja a PraxisPlatform rendszerén keresztül. Eddig több mint 25 ezren csatlakoztak az ingyenes gondozási programokhoz, ez a szám nap mint nap növekszik.
2013 augusztusától Várandós gondozási programmal is bővült a szolgáltatás, hiszen az Alma patikák szolgáltatásaiban a kismamák különösen fontos szerepet töltenek be.
 
ViFe
Forrás: almapatika.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.