Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-22 idő 14:42

Új franchise hálózat indul a hazai pékpiaci szegmensben

Új hazai franchise hálózat indítja meg idén terjeszkedését, a közel 20 saját üzletből álló Pécsváradi Aranycipó 25 év működés után elérhetővé teszi a vállalkozók számára franchise boltok nyitását idén márciustól.

„Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a központunkba érkező érdeklődők száma, egyre többen kerestek meg bennünket azzal az igénnyel, hogy szeretnének egy Aranycipó üzletet nyitni. Több üzleti modell áttanulmányozása után a franchise modellt választottuk. Új Aranycipó üzletek nyitása mellett, terveinkben szerepel néhány általunk üzemeltetett sikeresen működő bolt átadása is jövendőbeli partnereink számára.” - mondta Büki László, a cég franchise igazgatója.

Az Aranycipó üzletekben a több száz termék között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Termékpalettájukon az egyedi, hazánkban csak az Aranycipónál készült termékek (pl. König Ludwig kenyér) mellett, megtalálhatóak a különleges péksütemények is. A választékban számos reform, szénhidrátcsökkentett, teljes kiőrlésű lisztből készülő pékáru mellett új terméktípusként gluténmentes, rozsos, magvas terméket is kínál.

A hálózatba belépő partnerek számára a komoly termékválaszték mellett, átadása kerül a Pécsváradi Aranycipó által kidolgozott egyedi arculat, valamint több mint 20 éves üzletviteli tapasztalat.

Az elkövetkezendő öt évben egy országos lefedettséggel bíró franchise hálózatot kívánnak a tulajdonosok létrehozni.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az Aranycipó hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Név: Büki László – franchise igazgató
E-mail: franchise@aranycipo.hu
http://aranycipo.hu/vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.