Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-27 idő 09:42

Új franchise kiállítást szerveznek februárban a Közel-Keleten

Február 19 és 20 között kerül megrendezésre az "Ajman Franchise Expo" az Egyesült Arab Emírségekben.  Az első alkalommal megrendezésre kerülő esemény fővédnöke Ajman koronahercege, Sheikh Ammar Bin Humaid Al Nuaimi és az Ajman Kereskedelmi Kamara.

Ajman (Adzsmán) az Emírségek szövetségét alkotó hét emírség legkisebbike, területe mindössze 260 négyzetkilométer. A közvetlenül a Perzsa-öböl partvidékén található emírség közel 250.000 fős lakosságával ráadásul az ország legsűrűbben lakott területének számít.


 

Az Ajman Franchise Kiállítás fő célja a hogy üzletorientált és befektetőbarát környezetet biztosítson az esemény látogatói számára. A kiállítás szervezői várják az érdeklődő franchise hálózatok, befektetők, és minden franchise iránt érdeklődő jelentkezését, akik szeretnének tájékozódni az arab országokban működő franchise hálózatokról és egyéb üzleti lehetőségekről.

A Közel-Keletet és Észak-Afrikát magában foglaló régió 300 millió fős lakosságának dinamikus növekedésével (évente 3-4%) termékeny táptalajt biztosít a franchise vállalkozások számára. A térség franchise gazdaságának forgalma múlt évben a 30 milliárd dollárt is meghaladta, és várhatóan ez nagy ütemben tovább is fog növekedni.

Amennyiben Ön éppen a határontúli terjeszkedésen gondolkodik franchise hálózatával, érdemes megfontolnia a közel-keleti bemutatkozást. A térségben rejlő lehetőségek megismerésére, valamint hálózatának bemutatására az Ajman Franchise Kiállítás kiváló alkalmat biztosít. 

Mivel a kiállítás állami támogatással kerül megrendezésre, a kiállító franchise hálózatok számára mindössze 500$-ért lehetőség nyílik 9 nm-es stand bérlésére. További információhoz, vagy a jelentkezéshez ezen a linken talál bővebb információt. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.