Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-20 idő 10:59

Új franchise koncepció a hazai vasútállomásokon

A vasúti közlekedés időtartama nem kizárólag a vonattal történő utazásra korlátozódik, hanem szorosan hozzátartozik a vasútállomásokon történő várakozási idő is. Nyugat Európában már bevett szokás, hogy a központi, nagy utasforgalommal rendelkező és közlekedési csomópontként funkcionáló vasúti pályaudvarokra, számos fejlesztést, vagy akár bevásárlóközpontot építenek ki, hogy a vasútállomások megfelelő várakozási környezetet és ellátási körülményeket biztosítsanak az utazóközönség számára.

Mindazok, akik naponta igénybe veszik a vasúti közlekedést, éves szinten körülbelül egy hetet töltenek vonatra várakozással. Sokan az állomásokon isszák meg reggeli kávéjukat, vagy vásárolják meg napi élelmüket, innivalójukat. Ezért is nagyon fontos, hogy minden nagyobb állomás színvonalas ellátó egységekkel rendelkezzen. Az eXpresszó franchise hálózat alapítói szeme előtt az a cél lebegett, amikor megfoglamazták a koncepciójukat, hogy az utasok számára minél kellemesebbé tegyék a vonatra való várakozási időt.

Az első eXpresszó látványpékség és kávézó 2010-ben a soproni vasúti pályaudvaron került átadásra, amely azótai is vendégbarát árakon biztosítja termékeit, kellemes, barátságos környezetet biztosítva a betérők számára. 

Az eXpresszó termékpalettáján megtalálhatóak a friss szendvicsek, pékáruk, sütemények, kávé, üdítő és trafikáru. Szinte minden, amire a vasúti utazás kényelmesebbé tételéhez szükség lehet. 

A gyors, zökkenőmentes kiszolgálás érdekében, munkatársak előre felkészülnek az egyes vonatok előtti „rohamra”, elősütnek, és igyekeznek professzionálisan, gyorsan kiszolgálni a betérő vendéget.

Az eXpresszó pékség és kávézókat élénk színek, modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. Arra buzdítja az utazókat, hogy térjenek be, vegyék szemre közelebbről a kínálatot, valamint töltsék el ott a várakozási idejüket. A vonzó kinézetű, gyors kiszolgálást biztosító üzletek már a megnyitásukat követő időszaktól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartottak és tartanak a mai napig számot.

A GYSEV célja, hogy vasútvonalának nagyobb csomóponti pályaudvarain néhány éven belül eXpresszó látványpékség és kávézó várja, és tegye kellemesebbé az utasok napjait. Az egységek üzemeltetését franchise partnerek bevonásával valósítják majd meg.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.