Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-20 idő 10:59

Új franchise koncepció a hazai vasútállomásokon

A vasúti közlekedés időtartama nem kizárólag a vonattal történő utazásra korlátozódik, hanem szorosan hozzátartozik a vasútállomásokon történő várakozási idő is. Nyugat Európában már bevett szokás, hogy a központi, nagy utasforgalommal rendelkező és közlekedési csomópontként funkcionáló vasúti pályaudvarokra, számos fejlesztést, vagy akár bevásárlóközpontot építenek ki, hogy a vasútállomások megfelelő várakozási környezetet és ellátási körülményeket biztosítsanak az utazóközönség számára.

Mindazok, akik naponta igénybe veszik a vasúti közlekedést, éves szinten körülbelül egy hetet töltenek vonatra várakozással. Sokan az állomásokon isszák meg reggeli kávéjukat, vagy vásárolják meg napi élelmüket, innivalójukat. Ezért is nagyon fontos, hogy minden nagyobb állomás színvonalas ellátó egységekkel rendelkezzen. Az eXpresszó franchise hálózat alapítói szeme előtt az a cél lebegett, amikor megfoglamazták a koncepciójukat, hogy az utasok számára minél kellemesebbé tegyék a vonatra való várakozási időt.

Az első eXpresszó látványpékség és kávézó 2010-ben a soproni vasúti pályaudvaron került átadásra, amely azótai is vendégbarát árakon biztosítja termékeit, kellemes, barátságos környezetet biztosítva a betérők számára. 

Az eXpresszó termékpalettáján megtalálhatóak a friss szendvicsek, pékáruk, sütemények, kávé, üdítő és trafikáru. Szinte minden, amire a vasúti utazás kényelmesebbé tételéhez szükség lehet. 

A gyors, zökkenőmentes kiszolgálás érdekében, munkatársak előre felkészülnek az egyes vonatok előtti „rohamra”, elősütnek, és igyekeznek professzionálisan, gyorsan kiszolgálni a betérő vendéget.

Az eXpresszó pékség és kávézókat élénk színek, modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. Arra buzdítja az utazókat, hogy térjenek be, vegyék szemre közelebbről a kínálatot, valamint töltsék el ott a várakozási idejüket. A vonzó kinézetű, gyors kiszolgálást biztosító üzletek már a megnyitásukat követő időszaktól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartottak és tartanak a mai napig számot.

A GYSEV célja, hogy vasútvonalának nagyobb csomóponti pályaudvarain néhány éven belül eXpresszó látványpékség és kávézó várja, és tegye kellemesebbé az utasok napjait. Az egységek üzemeltetését franchise partnerek bevonásával valósítják majd meg.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.