Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-16 idő 11:30

Új, franchise-rendszerű programozósuli nyílik jövőre

 
A SmartNinját 2015-ben alapították Szlovéniában, és azóta már Ausztriában, Horvátországban, Szlovákiában, Lettországban, Portugáliában és Spanyolországban is jelen vannak.
 
A kódoló suli diákjai általában már befejeztek valamilyen más jellegű képzést, és a számítástechnika és a programozás világa iránt jellemzően azért kezdenek el érdeklődni, mert állást szeretnének váltani. De sok olyan tanulójuk is van, akik programozókkal, fejlesztőkkel dolgoznak együtt és az informatikai rendszerek működését azért szeretnék megérteni, hogy könnyebben tudjanak kommunikálni csapatukkal - derül ki a közleményből. A SmartNinja a Brandlift partnereként érkezik Magyarországra 2018-ban.  
 
„A SmartNinja az előzetes képzési tapasztalataival, valamint az ennek során létrejött friss és hihetetlenül részletes tudásbázisával győzött meg minket, legyen szó a webfejlesztési, vagy éppen az adatbázis-fejlesztési kurzusokról” - mondta el az együttműködés kapcsán Jankovits Ádám, a digitális ügynökség ügyvezetője.
 
Forrás: Kreativ.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.