Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-24 idő 11:30

Új helyre költözött az Árkád Csokoládé Bolt

A Szamos Csokoládé Műhely megnyitotta legújabb édességboltját az Árkád 2-ben. A hívogatóan kellemes üzletben csokoládé illat fogadja a látogatót, aki válogathat a Szamos kézműves műhelyének remekeiből. Pralinék, sütemények, díszdobozok minden mennyiségben. Újdonságként akár egyedi fűszeres táblás csokoládé is rendelhető.
 
Az Örs vezér terén lévő Árkád 2 üzletház földszintjén (Árkád 2 lifthez közel) a látogatót hívogatóan kellemes csokoládéillat fogadja. Az üzletben gazdag bonbon-, sütemény-, és ajándékcsomag kínálatból válogathat az érdeklődő, akár saját fogyasztás, vagy ajándékozás a vásárlás célja.
Dekoratív díszítéssel, csomagolással, igény szerint összeállított ajándékkosárral tehető egyedivé az ajándék.
 
 
Az üzletben kézműves csokoládé látványműhely is működik, az üvegfal mögött a csokoládémester a vevő kívánsága szerint ét-, tej-, vagy fehércsokoládé táblát készít, melyre szórásként számtalan fűszer-, liofilizált gyümölcs-, és magféle választható.
 

A Szamos Marcipán hálózat

 
A Szamos Marcipán hálózatot 1987-ben alapították. A Szamos Marcipán a gyors növekedés ellenére is családi vállalkozás maradt, Szamos Mátyás szinte valamennyi leszármazottja a családi vállalkozásban helyezkedett el.
 
Jelenleg országszerte több mint 20 Szamos cukrászda működik. A sütemények egy helyen, pilisvörösvári üzemben készülnek. Hét olyan cukrászda van, ahol befejező üzem is van, amelyekből a többi helyre, például a Mammutba, a MOM-ba készen szállítják a süteményeket. Így biztosítják, hogy mivel azonos a recept, a Szamos sütemények bármelyik üzletbe betérve ugyanolyan finomak. Elsődleges szempont, hogy egy helyen készülnek a termékek. A másik legfontosabb tényező pedig, hogy mindenhol vannak felelős megbízottak, úgynevezett „szamosított” vezetők.
 
Forrás: szamosmarcipan.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.