Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-24 idő 11:30

Új helyre költözött az Árkád Csokoládé Bolt

A Szamos Csokoládé Műhely megnyitotta legújabb édességboltját az Árkád 2-ben. A hívogatóan kellemes üzletben csokoládé illat fogadja a látogatót, aki válogathat a Szamos kézműves műhelyének remekeiből. Pralinék, sütemények, díszdobozok minden mennyiségben. Újdonságként akár egyedi fűszeres táblás csokoládé is rendelhető.
 
Az Örs vezér terén lévő Árkád 2 üzletház földszintjén (Árkád 2 lifthez közel) a látogatót hívogatóan kellemes csokoládéillat fogadja. Az üzletben gazdag bonbon-, sütemény-, és ajándékcsomag kínálatból válogathat az érdeklődő, akár saját fogyasztás, vagy ajándékozás a vásárlás célja.
Dekoratív díszítéssel, csomagolással, igény szerint összeállított ajándékkosárral tehető egyedivé az ajándék.
 
 
Az üzletben kézműves csokoládé látványműhely is működik, az üvegfal mögött a csokoládémester a vevő kívánsága szerint ét-, tej-, vagy fehércsokoládé táblát készít, melyre szórásként számtalan fűszer-, liofilizált gyümölcs-, és magféle választható.
 

A Szamos Marcipán hálózat

 
A Szamos Marcipán hálózatot 1987-ben alapították. A Szamos Marcipán a gyors növekedés ellenére is családi vállalkozás maradt, Szamos Mátyás szinte valamennyi leszármazottja a családi vállalkozásban helyezkedett el.
 
Jelenleg országszerte több mint 20 Szamos cukrászda működik. A sütemények egy helyen, pilisvörösvári üzemben készülnek. Hét olyan cukrászda van, ahol befejező üzem is van, amelyekből a többi helyre, például a Mammutba, a MOM-ba készen szállítják a süteményeket. Így biztosítják, hogy mivel azonos a recept, a Szamos sütemények bármelyik üzletbe betérve ugyanolyan finomak. Elsődleges szempont, hogy egy helyen készülnek a termékek. A másik legfontosabb tényező pedig, hogy mindenhol vannak felelős megbízottak, úgynevezett „szamosított” vezetők.
 
Forrás: szamosmarcipan.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.