Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-12 idő 13:57

Új infotainment szolgáltatás a Hertz autókölcsönzőnél

A Hertz autókölcsönző új szolgáltatást vezetett be Magyarországon. Ügyfeleik a legújabb 4G mobil WiFi-t kérhetik autóbérléshez, ezáltal gyorsan és kényelmesen internetezhetnek utazás közben is, bármerre járnak

A Hertz autókölcsönző gépjármű flottájába egymás után érkeznek a legújabb modellek, de emellett nagy figyelmet fordítanak szolgáltatásaik folyamatos bővítésére is.

A bérelhető WiFi-hez könnyedén csatlakoztatható tablet, laptop, okostelefon vagy játékkonzol, egy időben akár 10 eszköz is. Nincs adatforgalmi korlátozás, nincs roaming-szolgáltatási díj, és akár. 128 Mbps sebességgel is lehet száguldani az info-sztrádán.

A Hertz Autókölcsönző közel 40 éve van jelen Magyarországon. A hazai Hertz franchise jogok tulajdonosa a Mercur Rent a Car Kft. A Hertz rendkívül széles és színes gépjármű választékkal szolgálja ki az üzleti és a privát utazókat egyaránt. A legújabb technológiákkal felszerelt autók mellé a Hertz világszínvonalú szolgáltatását nyújtják: teljes körű flottakezelés és kárügyintézés, 24 órás országúti segélyszolgálat Európában. Ügyfeleik minél kényelmesebb és gyorsabb kiszolgálása érdekében már 12 bérbeadó iroda áll a bérlők rendelkezésére Magyarország több városában. Továbbá, rugalmas autóátvétel és leadás, valamint különféle kiegészítő felszerelések biztosítják az egyszerű és kényelmes autóbérlést.

A Hertz Mercur Rent a Car Kft. a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.