Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-17 idő 10:47

Új irodákat nyit az Otthon Centrum

Meglovagolják az élénkülő keresletet az ingatlanpiaci cégek: az egyre intenzívebb forgalomnak köszönhetően legalább 15 új irodával bővül az Otthon Centrum (OC) hálózata a következő hónapokban, a másik nagy közvetítő lánc, a Duna House (DH) pedig eközben a nemzetközi terjeszkedést, és a tőzsdére lépést fontolgatja - írja a Világgazdaság.

Az elmúlt egy évben 33 új irodával bővült az OC ingatlanközvetítői hálózata, ebből 16 a fővárosban nyílt. A Biggeorge’s Holding részeként működő vállalat, amely a közvetítés mellett foglalkozik hitelközvetítéssel, befektetési és ingatlanfejlesztési tanácsadással, jelenleg is dolgozik öt új iroda megnyitásán, a következő hónapokban pedig további tíz kezd majd működni, elsősorban olyan vidéki városokban, ahol az Otthon Centrum még nincs jelen – tudta meg a Világgazdaság.
„Gyöngyösön, Dunaújvárosban, Esztergomban, Jászberényben, Kiskunfélegyházán, Velencén is keresünk franchise partnert, de szóba jöhetnek más települések is” – mondta a lapnak Kosztolánczy György, az OC vezérigazgatója.
A bővítés alapját az adja, hogy a hálózat lakóingatlan értékesítése tavaly az első hat hónapban 34, idén az első öt hónapban pedig 32 százalékkal növekedett a megelőző év hasonló időszakában mérthez képest, és minden jel arra utal, hogy az élénkülés tartós lesz. Kosztolánczy György szerint a most elsősorban a főváros belső kerületeiben tapasztalható adásvételi hullám fokozatosan átterjed majd a külső kerületekre és vidékre is. Eközben az állam a családok otthonteremtési kedvezményével (CSOK) is ösztönzi a piacot, ahol a befektetők mellett kezd megjelenni a válság miatt évek óta elhalasztott kereslet – azaz a nagyobb vagy új ingatlanba vágyók csoportja – is.
 
Az OC közvetítő munkatársakat is folyamatosan keres meglévő, illetve tervezett irodáiba. „Nagy csapatokkal, tapasztalt vezetőkkel dolgozunk. Karrier programunkban egyedülálló jövedelmi rendszert alakítottunk ki, ami a jelek szerint hatékonyan működik, hiszen több mint 300 munkatársunk öt évnél is régebben dolgozik az OC-nál” – tette hozzá Kosztolánczy György. Az új irodák létszámát befolyásolja a helyi piac mérete és a konkurens közvetítők száma is. „Olykor már néhány ingatlantanácsadóval is indítunk irodát, máskor pedig már a nyitásának napján tíz vagy több tanácsadó áll munkába. Ez a létszám forgalomtól függően a duplájára, vagy annál is nagyobbra nőhet” – mondta a vezérigazgató.

Forrás: Willin-Tóth Kornélia, vg.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.