Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-22 idő 09:07

Új megbízástípus az Otthon Centrumnál

Hazánkban elsőként az Otthon Centrum ad lehetőséget a közvetítési díj vevő és eladó között történő felezésére.
 
Nyugat-Európában és az USA-ban már régóta népszerű konstrukcióra a trendek alapján hazánkban is igény mutatkozna. A megbízástípust október 1-től teszi elérhetővé az Otthon Centrum, és elsősorban ott számít a modell népszerűvé válására, ahol erős keresleti piac figyelhető meg.
 
 
„Érettnek látjuk a piac e szegmensét arra, hogy ott ezzel az új típusú együttműködéssel is értékesítsünk” – mondta Kühne Kata, az Otthon Centrum Franchising Kft. ügyvezető igazgatója a Világgazdaság Online-nak, majd hozzátette: a Felezőcsomag nevű konstrukcióban a megbízási díj teljesen átlátható módon oszlik meg az ingatlan tulajdonosa és a vevő között.
 
Forrás: vg.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?