Hírek, aktualitások

dátum 2017-03-28 idő 10:40

Új programot indított a Matrackuckó hálózat „Aludj jól, Magyarország!” néven

A Matrackuckó alvásszaküzlet hálózat olyan hazai koncepció, amely jó minőségű termékek segítségével minden ember számára elérhetővé teszi a pihentető alvás élményét.

A szaküzlet hálózat 2007-ben kezdte meg a működését, azóta foglalkoznak matrac, ágy és alváskiegészítő termékek kereskedelmével. A franchise hálózat azóta 8-ra bővítette szaküzletei számát, - Budapest mellett Baján, Kecskeméten, Szekszárdon, Szegeden, Székesfehérváron, Pécsett, valamint Miskolcon -  és további franchise partnereket keres. 
 
 
A hálózat legfőbb egyedisége, hogy napi, személyes kapcsolatban van vásárlóival, akik számára fontos a pihentető, regeneráló alvás.
 
Az évek során minél szélesebb lett a Matrackuckó vásárlók köre, illetve több információt kaptak a lakosság alvásminőségéről –, döbbentek rá, hogy valójában milyen sokan küzdenek hazánkban alvásproblémával!
Az alvás minőségéért annyi minden felel, hogy az alvásproblémákat egyenesen szindrómának nevezhetjük, vagyis olyan összetett tünet együttesnek, amelyek megoldása sosem egyszerű, és sosem egy lépéses, mert ha a tünet együttes egy elemét „kijavítjuk”, akkor is ott van még 6-7-8 további kisebb-nagyobb, alvással összefüggő probléma, amik makacsul ragaszkodnak „tulajdonosaikhoz”.
 
Egy gyártó-kereskedő cégtől nem lehet elvárni, hogy minden egyes ügyfele összes, alvással kapcsolatos problémáját igyekezzen megoldani, hiszen rosszul aludni - sajnos - még akár jó matracon is lehet. Az elmúlt 10 évben a Matrackuckó hálózat szinte mindent megtett azért, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb matracot, amin tényleg pihentetően, mélyen, szépeket álmodva tud aludni. Annak érdekében, hogy vásárlóik a lehető legnagyobb biztossággal elérjék a kívánt célt, úgy döntöttek, hogy egyenesen mozgalmat indítanak a jó, és tökéletesen pihentető alvásért!
Azt szeretnénk elérni, hogy Magyarországon mindenki jól aludjon, ezért a küldetésünket az „Aludj jól, Magyarország!” szlogennel vérteztük fel.
 
Jól aludni nagyon fontos, mert egyszerűen bizonyított tény, hogy az elegendő és megfelelő minőségű alvás boldogabb embereket, kiegyensúlyozottabb társadalmat, erősebb gazdaságot, biztonságosabb világot eredményez.
- Vajon mennyire tudnak jól egymással együttműködni annak a társadalomnak a tagjai, akik nem tudják kipihenni magukat?
- Vajon milyen magas lehet azoknak a stessz-szintje, akik évek óta nem aludtak egy jót?
- És vajon mennyire vezet és közlekedik figyelmesen és biztonságosan az, aki egész éjjel álmatlanul forgolódott?
A jó alvás egyszerre egyéni és közösségi érdek, és a Matrackuckó ezúton üzen hadat a kialvatlanságnak! Azt álmodták, hogy minden ügyfelük jól alszik, de az álom átváltozott végül egy olyan küldetéssé, amely révén egész Magyarország jól alszik.
 
Az aludjjolmagyarorszag weboldalon információval, változatos szakirodalommal, illetve személyre szabott szakértői tanácsokkal várják a látogatóikat.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.