Hírek, aktualitások

dátum 2017-03-28 idő 10:40

Új programot indított a Matrackuckó hálózat „Aludj jól, Magyarország!” néven

A Matrackuckó alvásszaküzlet hálózat olyan hazai koncepció, amely jó minőségű termékek segítségével minden ember számára elérhetővé teszi a pihentető alvás élményét.

A szaküzlet hálózat 2007-ben kezdte meg a működését, azóta foglalkoznak matrac, ágy és alváskiegészítő termékek kereskedelmével. A franchise hálózat azóta 8-ra bővítette szaküzletei számát, - Budapest mellett Baján, Kecskeméten, Szekszárdon, Szegeden, Székesfehérváron, Pécsett, valamint Miskolcon -  és további franchise partnereket keres. 
 
 
A hálózat legfőbb egyedisége, hogy napi, személyes kapcsolatban van vásárlóival, akik számára fontos a pihentető, regeneráló alvás.
 
Az évek során minél szélesebb lett a Matrackuckó vásárlók köre, illetve több információt kaptak a lakosság alvásminőségéről –, döbbentek rá, hogy valójában milyen sokan küzdenek hazánkban alvásproblémával!
Az alvás minőségéért annyi minden felel, hogy az alvásproblémákat egyenesen szindrómának nevezhetjük, vagyis olyan összetett tünet együttesnek, amelyek megoldása sosem egyszerű, és sosem egy lépéses, mert ha a tünet együttes egy elemét „kijavítjuk”, akkor is ott van még 6-7-8 további kisebb-nagyobb, alvással összefüggő probléma, amik makacsul ragaszkodnak „tulajdonosaikhoz”.
 
Egy gyártó-kereskedő cégtől nem lehet elvárni, hogy minden egyes ügyfele összes, alvással kapcsolatos problémáját igyekezzen megoldani, hiszen rosszul aludni - sajnos - még akár jó matracon is lehet. Az elmúlt 10 évben a Matrackuckó hálózat szinte mindent megtett azért, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb matracot, amin tényleg pihentetően, mélyen, szépeket álmodva tud aludni. Annak érdekében, hogy vásárlóik a lehető legnagyobb biztossággal elérjék a kívánt célt, úgy döntöttek, hogy egyenesen mozgalmat indítanak a jó, és tökéletesen pihentető alvásért!
Azt szeretnénk elérni, hogy Magyarországon mindenki jól aludjon, ezért a küldetésünket az „Aludj jól, Magyarország!” szlogennel vérteztük fel.
 
Jól aludni nagyon fontos, mert egyszerűen bizonyított tény, hogy az elegendő és megfelelő minőségű alvás boldogabb embereket, kiegyensúlyozottabb társadalmat, erősebb gazdaságot, biztonságosabb világot eredményez.
- Vajon mennyire tudnak jól egymással együttműködni annak a társadalomnak a tagjai, akik nem tudják kipihenni magukat?
- Vajon milyen magas lehet azoknak a stessz-szintje, akik évek óta nem aludtak egy jót?
- És vajon mennyire vezet és közlekedik figyelmesen és biztonságosan az, aki egész éjjel álmatlanul forgolódott?
A jó alvás egyszerre egyéni és közösségi érdek, és a Matrackuckó ezúton üzen hadat a kialvatlanságnak! Azt álmodták, hogy minden ügyfelük jól alszik, de az álom átváltozott végül egy olyan küldetéssé, amely révén egész Magyarország jól alszik.
 
Az aludjjolmagyarorszag weboldalon információval, változatos szakirodalommal, illetve személyre szabott szakértői tanácsokkal várják a látogatóikat.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.