Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-19 idő 09:56

Új spanyol franchise hálózat a magyar piacon

Az 1992-ben, Spanyolországban alapított, mára nemzetközileg elismert Natur House 31 országban, több mint 2000 dietetikai központtal van jelen Európában, Amerikában és Ázsiában. Fő céljuk, hogy minden ügyfelük helyes táplálkozási tanácsadásban részesüljön. Ezen felül biztosítják mindazokat a hatékony és professzionális eszközöket, melyek segítségével megőrizhetik egészségüket. A Natur House módszerének egyik kulcsa a díjmentes személyre szabott konzultáció, valamint, az egyénre szabott diéta, táplálkozási módszer. 
 
 
Hazánkban első franchise partner Pécsen nyitja meg üzletét. A hálózat a jövő évben 10 új üzlet nyitását tervezi. 
A Natur House az elkövetkezendő 5 évben 50 dietetikai üzlet nyitását tervezi az országban franchise partnerek bevonásával. A Natur Diet Zrt. az idei évben alakult azzal a céllal, hogy a spanyol eredetű egészséges táplálkozással foglalkozó új módszert bevezesse a magyar piacra. 
 
 
A Natur House módszere a WHO alapelv szerinti egészséges fogyáson alapul. Mivel fokozatos a súlyvesztés, így nem terheli meg a szervezetet, ráadásul sokkal tartósabb is lesz az elért eredmény. A pozitív változás elősegítéséhez és megtartásához a Natur House biztosítja a természetes alapanyagú, zöldség, gyümölcs és gyógynövény kivonatokat tartalmazó különféle étrend kiegészítőket. A többszöri konzultáció során dietetikus szakember kíséri figyelemmel a vendégek testének alakulását.
 
  
 
A Natur House olyan franchise partnerekkel kíván együtt dolgozni, akik elkötelezettek a hálózat koncepciója iránt és szeretnének egy egységes, bevált, több országban tesztelt, már világszerte jól működő brandhez csatlakozni.
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni a Natur House hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Bedő Mónika
monika.bedo@naturhousehungary.hu
+36308134879
http://www.naturhousehungary.hu/
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.