Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-19 idő 09:56

Új spanyol franchise hálózat a magyar piacon

Az 1992-ben, Spanyolországban alapított, mára nemzetközileg elismert Natur House 31 országban, több mint 2000 dietetikai központtal van jelen Európában, Amerikában és Ázsiában. Fő céljuk, hogy minden ügyfelük helyes táplálkozási tanácsadásban részesüljön. Ezen felül biztosítják mindazokat a hatékony és professzionális eszközöket, melyek segítségével megőrizhetik egészségüket. A Natur House módszerének egyik kulcsa a díjmentes személyre szabott konzultáció, valamint, az egyénre szabott diéta, táplálkozási módszer. 
 
 
Hazánkban első franchise partner Pécsen nyitja meg üzletét. A hálózat a jövő évben 10 új üzlet nyitását tervezi. 
A Natur House az elkövetkezendő 5 évben 50 dietetikai üzlet nyitását tervezi az országban franchise partnerek bevonásával. A Natur Diet Zrt. az idei évben alakult azzal a céllal, hogy a spanyol eredetű egészséges táplálkozással foglalkozó új módszert bevezesse a magyar piacra. 
 
 
A Natur House módszere a WHO alapelv szerinti egészséges fogyáson alapul. Mivel fokozatos a súlyvesztés, így nem terheli meg a szervezetet, ráadásul sokkal tartósabb is lesz az elért eredmény. A pozitív változás elősegítéséhez és megtartásához a Natur House biztosítja a természetes alapanyagú, zöldség, gyümölcs és gyógynövény kivonatokat tartalmazó különféle étrend kiegészítőket. A többszöri konzultáció során dietetikus szakember kíséri figyelemmel a vendégek testének alakulását.
 
  
 
A Natur House olyan franchise partnerekkel kíván együtt dolgozni, akik elkötelezettek a hálózat koncepciója iránt és szeretnének egy egységes, bevált, több országban tesztelt, már világszerte jól működő brandhez csatlakozni.
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni a Natur House hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Bedő Mónika
monika.bedo@naturhousehungary.hu
+36308134879
http://www.naturhousehungary.hu/
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.