Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-11 idő 09:39

Új taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

A Shop Management System 2013-ban indult, amikor a piac felől érkezett egy olyan igény, hogy szükség lenne egy kimondottan boltirányítási rendszerre, amelyben a vállalatirányítás mellett tipikusan olyan funkciók vannak, amivel egy üzemeltető életét lehet sokkal-sokkal könnyebbé tenni. 

Így készült el a Shop Management System 1.0 Az első verzió megjelenése óta is az a szemlélet vezérel minket, hogy mindig a piacra figyelünk, hogy mi az, amivel az üzemeltetők elégedettek és boltjaik még eredményesebbek.

Már a Shop Management System 1.0 olyan funkciókkal segíti az üzemeltetőket, mint az eladás modul, aminek köszönhetően gyerekjáték az értékesítés vagy a forgalmi adatok modul, ami teljesen átláthatóvá teszi a boltok teljesítményének mérését. 

A napi protokoll funkcióval a kötelezően elvégzendő feladatokat lehet meghatározni. Aminek az ellenőrzésében a rendszerbe integrált kamerarendszer segít. Ennek köszönhetően teljes mértékben ellenőrizhetőek a bolti folyamatok.
 
2014-ben felismertük, hogy a cégeknek hiába van több boltjuk, akkor is jelen kell lenniük az online piactérben is, így elkészítettük a Shop Management System 2.0-t. Aminek köszönhetően egy átlátható, a teljes folyamatot nyomon követő webshop modullal egészült ki a rendszer. Amely természetesen az eddigi modulokkal, mint például a raktárkészlet modul, szinkronban van. 
A fejlesztésekkel nem állunk le, mert folyamatosan érkeznek megkeresések, hogy mivel egészülhetne ki a rendszer. Továbbá látjuk, hogy az üzemeltetőknek nagyon nehéz dolguk van, ha üzleti döntéseket kell hozniuk. Ahhoz, hogy ezek még jobb döntések lehessenek, fog elkészülni a Shop Management System újabb fejlesztése, ami még összetettebb riportokat lesz képes létrehozni, a már eddigiek mellett.
 
Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, a lenti elérhetőségek bármelyikén megteheti ezt. 
Seres Attila
Értékesítési vezető
Telefon: 0630/631-9189
E-mail: attila.seres@shop-management.hu
www.shop-management.hu
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.