Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-11 idő 09:39

Új taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

A Shop Management System 2013-ban indult, amikor a piac felől érkezett egy olyan igény, hogy szükség lenne egy kimondottan boltirányítási rendszerre, amelyben a vállalatirányítás mellett tipikusan olyan funkciók vannak, amivel egy üzemeltető életét lehet sokkal-sokkal könnyebbé tenni. 

Így készült el a Shop Management System 1.0 Az első verzió megjelenése óta is az a szemlélet vezérel minket, hogy mindig a piacra figyelünk, hogy mi az, amivel az üzemeltetők elégedettek és boltjaik még eredményesebbek.

Már a Shop Management System 1.0 olyan funkciókkal segíti az üzemeltetőket, mint az eladás modul, aminek köszönhetően gyerekjáték az értékesítés vagy a forgalmi adatok modul, ami teljesen átláthatóvá teszi a boltok teljesítményének mérését. 

A napi protokoll funkcióval a kötelezően elvégzendő feladatokat lehet meghatározni. Aminek az ellenőrzésében a rendszerbe integrált kamerarendszer segít. Ennek köszönhetően teljes mértékben ellenőrizhetőek a bolti folyamatok.
 
2014-ben felismertük, hogy a cégeknek hiába van több boltjuk, akkor is jelen kell lenniük az online piactérben is, így elkészítettük a Shop Management System 2.0-t. Aminek köszönhetően egy átlátható, a teljes folyamatot nyomon követő webshop modullal egészült ki a rendszer. Amely természetesen az eddigi modulokkal, mint például a raktárkészlet modul, szinkronban van. 
A fejlesztésekkel nem állunk le, mert folyamatosan érkeznek megkeresések, hogy mivel egészülhetne ki a rendszer. Továbbá látjuk, hogy az üzemeltetőknek nagyon nehéz dolguk van, ha üzleti döntéseket kell hozniuk. Ahhoz, hogy ezek még jobb döntések lehessenek, fog elkészülni a Shop Management System újabb fejlesztése, ami még összetettebb riportokat lesz képes létrehozni, a már eddigiek mellett.
 
Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, a lenti elérhetőségek bármelyikén megteheti ezt. 
Seres Attila
Értékesítési vezető
Telefon: 0630/631-9189
E-mail: attila.seres@shop-management.hu
www.shop-management.hu
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.