Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-12 idő 09:10

Újabb BENU Gyógyszertár Győrött!

2015 szeptemberében csatlakozott a BENU hálózathoz a helyiek által jól ismert győrszentiváni Kristály Gyógyszertár. A patika egyúttal megszépült, a mai igényekhez igazodó belső kialakítással várja az egészségüket fontosnak tartókat.

 

BENU név ismerősen cseng a győri lakosok körében, hiszen a városban már eddig is hét BENU Gyógyszertár működött. A helyiek megszerették a felújított, szabad polcos BENU Gyógyszertárakat és megszokták, hogy postaládájukban hónapról hónapra találkozhatnak a BENU akciós újsággal. A győrszentivániak számára ezért különösen jó hír, hogy immár a közvetlen közelükben is elérhetők a BENU szolgáltatásai.

Az átalakított gyógyszertárban átlátható rendszerben kerültek kihelyezésre a vitaminok, a táplálék-kiegészítők, a szépségápolási és higiéniai készítmények, a babaápolási eszközök, a gyógyteák és gyógyvizek, és még számos egyéb az egészség megőrzésében fontos szerepet játszó termék. Könnyebb az eligazodás, a betérők önállóan is megtalálják a számukra fontos készítményeket.  

A gyógyszertár több ezer készítményt forgalmaz. A termékpaletta most tovább szélesedett a BENU saját márkás termékekkel.

BENU Gyógyszertárként immáron a győrszentiváni Kristály Gyógyszertárban is elérhetők a BENU akciói. Ez havonta több mint 50 népszerű termékre jelent 10-60%-os kedvezményt. Az akciókról tájékoztató kiadvány minden hónap elején eljut a város postaládáiba, de megtalálható a BENU Gyógyszertárakban és a BENU weboldalán is. A győrszentiváni BENU Gyógyszertár Kristályban a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a betérőket. A megszokott kedvességen és figyelmességen kívül nem változott a nyitva tartás sem: hétfőtől-péntekig 8.00-17.00 óráig várják vásárlóikat, betegeiket.

benu.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.