Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-12 idő 09:10

Újabb BENU Gyógyszertár Győrött!

2015 szeptemberében csatlakozott a BENU hálózathoz a helyiek által jól ismert győrszentiváni Kristály Gyógyszertár. A patika egyúttal megszépült, a mai igényekhez igazodó belső kialakítással várja az egészségüket fontosnak tartókat.

 

BENU név ismerősen cseng a győri lakosok körében, hiszen a városban már eddig is hét BENU Gyógyszertár működött. A helyiek megszerették a felújított, szabad polcos BENU Gyógyszertárakat és megszokták, hogy postaládájukban hónapról hónapra találkozhatnak a BENU akciós újsággal. A győrszentivániak számára ezért különösen jó hír, hogy immár a közvetlen közelükben is elérhetők a BENU szolgáltatásai.

Az átalakított gyógyszertárban átlátható rendszerben kerültek kihelyezésre a vitaminok, a táplálék-kiegészítők, a szépségápolási és higiéniai készítmények, a babaápolási eszközök, a gyógyteák és gyógyvizek, és még számos egyéb az egészség megőrzésében fontos szerepet játszó termék. Könnyebb az eligazodás, a betérők önállóan is megtalálják a számukra fontos készítményeket.  

A gyógyszertár több ezer készítményt forgalmaz. A termékpaletta most tovább szélesedett a BENU saját márkás termékekkel.

BENU Gyógyszertárként immáron a győrszentiváni Kristály Gyógyszertárban is elérhetők a BENU akciói. Ez havonta több mint 50 népszerű termékre jelent 10-60%-os kedvezményt. Az akciókról tájékoztató kiadvány minden hónap elején eljut a város postaládáiba, de megtalálható a BENU Gyógyszertárakban és a BENU weboldalán is. A győrszentiváni BENU Gyógyszertár Kristályban a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a betérőket. A megszokott kedvességen és figyelmességen kívül nem változott a nyitva tartás sem: hétfőtől-péntekig 8.00-17.00 óráig várják vásárlóikat, betegeiket.

benu.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.