Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-05 idő 09:23

Újabb csodacoach módszere jön Magyarországra

Ha mindent megpróbált, mégis mindig elveszik a feladatok sűrűjében, és annyit dolgozik, hogy a gyerekének lassan újra be kell mutatkoznia, akkor esélyes, hogy David Allen módszerével is megpróbálhatja megoldani a helyzetet.
 
Januártól a Hamar Productivity Consulting beindítja Magyarországon David Allen amerikai coach időmenedzsment tanfolyamait. A Twitteren 1,2 millió követővel bíró Allen az 500 legnagyobb amerikai cég egyik legfoglalkoztatottabb trénere, módszerének lényege a feladatok rendszerezésének és megoldásának újszerűségében rejlik.
 
 
„Én magam is sok mindent kipróbáltam, de csak ez jött be, ezért vágok bele a képzésekbe” – mondta a hvg.hu-nak a magyarországi franchise jogokat megvásárló Hamar Domonkos. Úgy látja, hogy a képzésre egyre szélesebb rétegeknek lesz szüksége, mert – ahogy a Budapestre érkező Allen is elmondta – ma már a vállalati ranglétra alsóbb szintjein is olyan mértékű információáradat éri az embereket, hogy a rendszerezése egyre nehezebb feladat.
 
Hamar Domonkos azt tervezi, hogy a magyar kis- és közepes vállalkozásokat is megcélozza a tanfolyamokkal, reményei szerint havonta két 15 fős csoportnak tartanak majd egy-egy napos képzést. Az elérhető piacméretet 15-20 millió forint közé teszi, a résztvevőknek pedig azt az ígéretet kínálja, hogy az elsajátított technikák segítségével az egynapos tanfolyam árát a mindennapos gyakorlatba átültetve szinte azonnal megspórolhatják.
 
Forrás: hvg.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.