Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-05 idő 09:23

Újabb csodacoach módszere jön Magyarországra

Ha mindent megpróbált, mégis mindig elveszik a feladatok sűrűjében, és annyit dolgozik, hogy a gyerekének lassan újra be kell mutatkoznia, akkor esélyes, hogy David Allen módszerével is megpróbálhatja megoldani a helyzetet.
 
Januártól a Hamar Productivity Consulting beindítja Magyarországon David Allen amerikai coach időmenedzsment tanfolyamait. A Twitteren 1,2 millió követővel bíró Allen az 500 legnagyobb amerikai cég egyik legfoglalkoztatottabb trénere, módszerének lényege a feladatok rendszerezésének és megoldásának újszerűségében rejlik.
 
 
„Én magam is sok mindent kipróbáltam, de csak ez jött be, ezért vágok bele a képzésekbe” – mondta a hvg.hu-nak a magyarországi franchise jogokat megvásárló Hamar Domonkos. Úgy látja, hogy a képzésre egyre szélesebb rétegeknek lesz szüksége, mert – ahogy a Budapestre érkező Allen is elmondta – ma már a vállalati ranglétra alsóbb szintjein is olyan mértékű információáradat éri az embereket, hogy a rendszerezése egyre nehezebb feladat.
 
Hamar Domonkos azt tervezi, hogy a magyar kis- és közepes vállalkozásokat is megcélozza a tanfolyamokkal, reményei szerint havonta két 15 fős csoportnak tartanak majd egy-egy napos képzést. Az elérhető piacméretet 15-20 millió forint közé teszi, a résztvevőknek pedig azt az ígéretet kínálja, hogy az elsajátított technikák segítségével az egynapos tanfolyam árát a mindennapos gyakorlatba átültetve szinte azonnal megspórolhatják.
 
Forrás: hvg.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.