Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-27 idő 10:20

Újabb étteremlánc a hazai piacon

Különleges étteremlánc nyitotta meg kapuit hazánkban, írta meg a fastfoodcentral blog. A személyre szendvicsekkel támadó Surf 'N' Fries érdekes újragondolása a Subway kiszolgálási módszerének. A street food jellegű menük pedig elég hangulatosak és változatosak ahhoz, hogy a vásárló mindig képes legyen új ízeket alkotni.

A Surf 'n' Fries egy horvát étteremhálózat, mely főként az útközben fogyasztható ételekre, azon belül is sült krumplira specializálódott.

A Surf 'n' Fries Horvátország leggyorsabban növekvő franchise vállalata, mely az elmúlt négy évben több mint 40 egységet nyitott a környező országokban. Az idei évüket nemzetközi terjeszkedés jellemzi, hazánkon kívül az Egyesült Államokban is megvetik a lábukat, de a közeljövőben tervezik az Ukrajnában és Németországban való megjelenést is. 

A főként mediterrán ízvilágú termékeket felvonultató étteremlánc kínálatát a helyi igényekhez szabja, így sült krumplin és a 15 szószukon kívül különböző szendvicseket, hamburgereket is kínál. A Subway étteremlánchoz hasonlóan egyes szendvicseket a vásárlók személyre szabhatnak, olyan és annyi zöldséggel ahogyan szeretnék.

A Surf 'n' Fries saját, levédett csomagolással (elviteli dobozzal) rendelkezik, mely az utazás közbeni étkezést segíti elő. A kartontasakokban nem csak a krumpli kaphat helyet, van szószos, üdítős, vagy akár snack-es bővítmény is.

A vállalat franchise partnerek bevonásával kíván terjeszkedni hazánkban, beleértve a vidéki városokban való üzletnyitásokat is. A Surf 'n' Fries mobil koncepcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon való részvételt.

fastfoodcentral.blog.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.