Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-27 idő 10:20

Újabb étteremlánc a hazai piacon

Különleges étteremlánc nyitotta meg kapuit hazánkban, írta meg a fastfoodcentral blog. A személyre szendvicsekkel támadó Surf 'N' Fries érdekes újragondolása a Subway kiszolgálási módszerének. A street food jellegű menük pedig elég hangulatosak és változatosak ahhoz, hogy a vásárló mindig képes legyen új ízeket alkotni.

A Surf 'n' Fries egy horvát étteremhálózat, mely főként az útközben fogyasztható ételekre, azon belül is sült krumplira specializálódott.

A Surf 'n' Fries Horvátország leggyorsabban növekvő franchise vállalata, mely az elmúlt négy évben több mint 40 egységet nyitott a környező országokban. Az idei évüket nemzetközi terjeszkedés jellemzi, hazánkon kívül az Egyesült Államokban is megvetik a lábukat, de a közeljövőben tervezik az Ukrajnában és Németországban való megjelenést is. 

A főként mediterrán ízvilágú termékeket felvonultató étteremlánc kínálatát a helyi igényekhez szabja, így sült krumplin és a 15 szószukon kívül különböző szendvicseket, hamburgereket is kínál. A Subway étteremlánchoz hasonlóan egyes szendvicseket a vásárlók személyre szabhatnak, olyan és annyi zöldséggel ahogyan szeretnék.

A Surf 'n' Fries saját, levédett csomagolással (elviteli dobozzal) rendelkezik, mely az utazás közbeni étkezést segíti elő. A kartontasakokban nem csak a krumpli kaphat helyet, van szószos, üdítős, vagy akár snack-es bővítmény is.

A vállalat franchise partnerek bevonásával kíván terjeszkedni hazánkban, beleértve a vidéki városokban való üzletnyitásokat is. A Surf 'n' Fries mobil koncepcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon való részvételt.

fastfoodcentral.blog.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.