Hírek, aktualitások

dátum 2017-04-03 idő 10:30

Újabb éttermet nyit Jamie Oliver Budapesten

Alig egy évvel a tavalyi Jamie's Italian budai megnyitása után terjeszkedik a Jamie Oliver nevével jelzett lánc: ezúttal egy pizzériát. A pizzéria nyitása azért is érdekes, mert kizárólag pizzériája a sztárszakácsnak Angliában sincs, egy új étteremhálózat egyik első egysége nyílik majd itthon, tudta meg az Index a Zsidai Group Kft. sajtómunkatársától.
 
 
A pontos helyszín állítólag még nincs meg, de a nyitás várható dátuma május vége. Ezt az éttermet is a Jamie's Italian Budapest franchise jogainak birtokosa, azaz a Zsidai Group Kft. nyitja majd. Jelenleg a személyzet toborzása zajlik, az étteremben dolgozóknak ugyanis egy hónapot el kell töltenie Londonban, valamelyik Jamie's étteremben, hogy pontosan az általa használt receptekből dolgozzanak.
Nagy-Britanniában már mintegy negyven olyan olasz étterem található, ami Jamie Oliver útmutatásai alapján, a Jamie’s Italian márkanév alatt működik, de az európai kontinensen még csak most kezdődik a terjeszkedés, melynek a magyar piac ez egyik első állomása.

Akik egy Jamie’s Italian éttermet szeretnének nyitni, azoknak számos komoly követelménynek kell megfelelniük. Mindez érinti az egység design-ját, melyet saját belsőépítészek terveznek meg, de a felhasználható alapanyagokat is. A legfontosabb, hogy mindennek tökéletesen genetikai módosításoktól mentesnek kell lennie, azon viszont állítólag a sztárszakács maga is meglepődött, hogy ezt Magyarországon kifejezetten könnyű teljesíteni.
 
forrás: index.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.