Hírek, aktualitások

dátum 2017-04-03 idő 10:30

Újabb éttermet nyit Jamie Oliver Budapesten

Alig egy évvel a tavalyi Jamie's Italian budai megnyitása után terjeszkedik a Jamie Oliver nevével jelzett lánc: ezúttal egy pizzériát. A pizzéria nyitása azért is érdekes, mert kizárólag pizzériája a sztárszakácsnak Angliában sincs, egy új étteremhálózat egyik első egysége nyílik majd itthon, tudta meg az Index a Zsidai Group Kft. sajtómunkatársától.
 
 
A pontos helyszín állítólag még nincs meg, de a nyitás várható dátuma május vége. Ezt az éttermet is a Jamie's Italian Budapest franchise jogainak birtokosa, azaz a Zsidai Group Kft. nyitja majd. Jelenleg a személyzet toborzása zajlik, az étteremben dolgozóknak ugyanis egy hónapot el kell töltenie Londonban, valamelyik Jamie's étteremben, hogy pontosan az általa használt receptekből dolgozzanak.
Nagy-Britanniában már mintegy negyven olyan olasz étterem található, ami Jamie Oliver útmutatásai alapján, a Jamie’s Italian márkanév alatt működik, de az európai kontinensen még csak most kezdődik a terjeszkedés, melynek a magyar piac ez egyik első állomása.

Akik egy Jamie’s Italian éttermet szeretnének nyitni, azoknak számos komoly követelménynek kell megfelelniük. Mindez érinti az egység design-ját, melyet saját belsőépítészek terveznek meg, de a felhasználható alapanyagokat is. A legfontosabb, hogy mindennek tökéletesen genetikai módosításoktól mentesnek kell lennie, azon viszont állítólag a sztárszakács maga is meglepődött, hogy ezt Magyarországon kifejezetten könnyű teljesíteni.
 
forrás: index.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.