Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-02 idő 10:31

Újabb franchise üzleteket nyitott a SPAR

Fejér megyében két településen - Mezőfalván és Rácalmáson- nyitotta meg új franchise üzleteit a SPAR, az új SPAR Market üzletekkel összesen 59 franchise partnerrel rendelkezik a hálózat.
 
 
Az új mezőfalvi üzlet 198 nm, a rácalmási 210nm alapterületű, mindkét üzlet tulajdonosai üzletezőként is közreműködnek az egységben. Az új egységekben az országszerte ismert, és széles kínálat található meg, köztük a SPAR saját márkás, és exkluzív termékei, helyben sütött pékáruk, friss zöldség-gyümölcs, valamint előrecsomagolt húsáruk a SPAR húsüzeméből.
 
A SPAR franchise program részeként heti hatszori áruszállítást, széles választékot, marketingtámogatást, korszerű IT rendszert, valamint a már ismert promóciókat, és Super Shop hűségprogramot tett elérhetővé az új üzletekben a hálózat. A hálózat kiemelkedő értékei mellett természetesen a családi tulajdonban lévő kisboltok előnyeivel is kiegészül a szolgáltatás, így a magas színvonalú kiszolgálás, személyes kapcsolat a vevőkkel, a vevői igények ismerete fontos szerepet kap.
 
 
A SPAR Magyarország 2012 szeptemberében indította el franchise programját, mellyel családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőket céloz elsősorban. A rendszerben teljes önállóságukat megtartják a kiskereskedők, viszont nő a választék és a kiegészítő szolgáltatások nyújtotta előnyöket is élvezhetik. Vásárlói részről a hálózat által elért alkupozícióból fakadó kedvező árak, és a hálózat ismert termékei és választéka jelenti a vonzerőt. A SPAR Magyarország idei tervei között szerepel a franchise hálózatának jelentős bővítése, ami egy év alatt a franchise üzletszám legalább megduplázását jelenti.
 
forrás: elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.