Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-02 idő 10:31

Újabb franchise üzleteket nyitott a SPAR

Fejér megyében két településen - Mezőfalván és Rácalmáson- nyitotta meg új franchise üzleteit a SPAR, az új SPAR Market üzletekkel összesen 59 franchise partnerrel rendelkezik a hálózat.
 
 
Az új mezőfalvi üzlet 198 nm, a rácalmási 210nm alapterületű, mindkét üzlet tulajdonosai üzletezőként is közreműködnek az egységben. Az új egységekben az országszerte ismert, és széles kínálat található meg, köztük a SPAR saját márkás, és exkluzív termékei, helyben sütött pékáruk, friss zöldség-gyümölcs, valamint előrecsomagolt húsáruk a SPAR húsüzeméből.
 
A SPAR franchise program részeként heti hatszori áruszállítást, széles választékot, marketingtámogatást, korszerű IT rendszert, valamint a már ismert promóciókat, és Super Shop hűségprogramot tett elérhetővé az új üzletekben a hálózat. A hálózat kiemelkedő értékei mellett természetesen a családi tulajdonban lévő kisboltok előnyeivel is kiegészül a szolgáltatás, így a magas színvonalú kiszolgálás, személyes kapcsolat a vevőkkel, a vevői igények ismerete fontos szerepet kap.
 
 
A SPAR Magyarország 2012 szeptemberében indította el franchise programját, mellyel családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőket céloz elsősorban. A rendszerben teljes önállóságukat megtartják a kiskereskedők, viszont nő a választék és a kiegészítő szolgáltatások nyújtotta előnyöket is élvezhetik. Vásárlói részről a hálózat által elért alkupozícióból fakadó kedvező árak, és a hálózat ismert termékei és választéka jelenti a vonzerőt. A SPAR Magyarország idei tervei között szerepel a franchise hálózatának jelentős bővítése, ami egy év alatt a franchise üzletszám legalább megduplázását jelenti.
 
forrás: elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.