Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-17 idő 09:32

Újabb gyógyszertárakkal bővült a BENU hálózata

Nem a nagyvárosi lakosok kiváltsága, hogy részesülhetnek a BENU akciókból. Egyszerre négy kis település gyógyszertára is csatlakozott a BENU Gyógyszertárakhoz.

Már Girincsen, Sajóládon, Sajópetrin és Kesznyétenben is elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a települések postaládáiba pedig havonta érkezik a BENU ingyenes akciós kiadványa. A jól megszokott és megszeretett dolgok viszont nem változtak. A jól ismert gyógyszerészekkel és szakasszisztensekkel találkozhatnak a betérők és a gyógyszertárak nyitva tartási rendje is változatlan.

A BENU Gyógyszertárak messziről felismerhetőek, szembe tűnőek, nyitottak, világosak és barátságosak.
A BENU szakított a vásárlóközönség fejében a gyógyszertárakról kialakított képpel. Előtérbe helyezték az egészség megőrzésének fontosságát.. Felhívják a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött fontos szerepére. A szabad polcok lehetővé teszik a kényelmes vásárlást, a nyugodt válogatást, a termékek és azok árainak összehasonlítását.
 
A BENU és az innováció kifejezések a kezdetektől fogva összekapcsolódnak. A BENU Koncepció több évtizedes kiskereskedelmi tapasztalaton és aktuális piackutatási eredményeken alapszik. Felismerve a gyógyszerpiac aktuális helyzetéből adódó kihívásokat és az erős hálózatban rejlő lehetőségeket, a BENU Hálózatot összefogó BENU Magyarország Zrt. elsőként dolgozott ki a hazai piacon olyan gyógyszertári know-how-t, amely az értékesítéstől a pénzügyeken át a marketingig a üzemeltetés teljes körét érinti és a gyógyszertár működtetés minden problémájára megoldást kínál.
A BENU Koncepció alkalmazza a kiskereskedelem más ágazataiban már bevett termék-prezentációs módszereket, a kategória-menedzsmentet, a vásárlóbarát, egyben értékesítést ösztönző termékkihelyezést.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.