Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-17 idő 09:32

Újabb gyógyszertárakkal bővült a BENU hálózata

Nem a nagyvárosi lakosok kiváltsága, hogy részesülhetnek a BENU akciókból. Egyszerre négy kis település gyógyszertára is csatlakozott a BENU Gyógyszertárakhoz.

Már Girincsen, Sajóládon, Sajópetrin és Kesznyétenben is elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a települések postaládáiba pedig havonta érkezik a BENU ingyenes akciós kiadványa. A jól megszokott és megszeretett dolgok viszont nem változtak. A jól ismert gyógyszerészekkel és szakasszisztensekkel találkozhatnak a betérők és a gyógyszertárak nyitva tartási rendje is változatlan.

A BENU Gyógyszertárak messziről felismerhetőek, szembe tűnőek, nyitottak, világosak és barátságosak.
A BENU szakított a vásárlóközönség fejében a gyógyszertárakról kialakított képpel. Előtérbe helyezték az egészség megőrzésének fontosságát.. Felhívják a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött fontos szerepére. A szabad polcok lehetővé teszik a kényelmes vásárlást, a nyugodt válogatást, a termékek és azok árainak összehasonlítását.
 
A BENU és az innováció kifejezések a kezdetektől fogva összekapcsolódnak. A BENU Koncepció több évtizedes kiskereskedelmi tapasztalaton és aktuális piackutatási eredményeken alapszik. Felismerve a gyógyszerpiac aktuális helyzetéből adódó kihívásokat és az erős hálózatban rejlő lehetőségeket, a BENU Hálózatot összefogó BENU Magyarország Zrt. elsőként dolgozott ki a hazai piacon olyan gyógyszertári know-how-t, amely az értékesítéstől a pénzügyeken át a marketingig a üzemeltetés teljes körét érinti és a gyógyszertár működtetés minden problémájára megoldást kínál.
A BENU Koncepció alkalmazza a kiskereskedelem más ágazataiban már bevett termék-prezentációs módszereket, a kategória-menedzsmentet, a vásárlóbarát, egyben értékesítést ösztönző termékkihelyezést.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.