Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-06 idő 16:14

Újabb szakmai díjakat kapott a COOP

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) 2007 óta folyamatosan meghirdeti a vállalati felelősségvállalás hazai példaértékű gyakorlatait bemutató „CSR Best Practice” pályázatot. A kezdeményezés mára a hazai CSR-történelem egyik legsikeresebb programjává vált, amely az alapításkor lefektetett célját teljesítve irányt mutat olyan vállalatoknak, vállalkozásoknak, amelyek már elindultak ezen az úton, vagy még csak ismerkednek a felelősségvállalás gondolatával.

„A CSR Best Practice pályázatán „Mintaértékű CSR Projekt” kategóriában a COOP „Együtt az egészségért” programja komplexitásával, társadalmi hasznosságával érdemelte ki az elismerést. Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) szakértőivel, több tucat olimpikonnal, valamint a világviszonylatban is egyedülálló orvosi szűrőkamionnal megvalósuló országjáró programmal a COOP egyedülálló módon tízezrekhez jutott el, és volt életükre pozitív hatással. Az edukációs rendezvénysorozat szakmai súlyát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere fővédnökként a program mögé állt.

Közel azonos időben ünnepelte a szakma a Superbrands gála keretében hazánk legkiválóbb márkáit. Az üzletlánc 2013-ban is az üzleti szektor díját, a Business Superbrandset (B2B) és a klasszikus fogyasztói elismerést, a Superbrandset is kiérdemelte, ami egyértelmű visszajelzés a fogyasztók és a szakma részéről, hogy a COOP márka az élelmiszer-kiskereskedelem megváltozott körülményeihez sikeresen alkalmazkodott.

„Közel 20 éve minden munkatársunk azon dolgozik, hogy a COOP mint márka fogyasztói és üzleti körökben egyaránt ismertté, elismertté váljon. Hosszú utat jártunk be, és a hazánkban működő multinacionális láncokkal szemben nekünk mindent magunknak kellett megtervezünk, hiszen nem volt mögöttünk egy már kidolgozott know-how, amely megteremtette volna az anyagi és szakmai feltételeket. Büszke vagyok arra, hogy az üzleti tevékenységünk eredményessége mellett a számunkra különösen fontos társadalmi felelősségvállalási programunk egyik elemével is díjat tudtunk nyerni. Bár nem a díjakért dolgozunk, azonban kétségtelen, hogy motiválnak és ösztönöznek bennünket, így tudjuk, hogy jó úton haladunk” – mondta Tóth Géza, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója.

(forrás: Élelmiszer Online )vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.