Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-06 idő 16:14

Újabb szakmai díjakat kapott a COOP

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) 2007 óta folyamatosan meghirdeti a vállalati felelősségvállalás hazai példaértékű gyakorlatait bemutató „CSR Best Practice” pályázatot. A kezdeményezés mára a hazai CSR-történelem egyik legsikeresebb programjává vált, amely az alapításkor lefektetett célját teljesítve irányt mutat olyan vállalatoknak, vállalkozásoknak, amelyek már elindultak ezen az úton, vagy még csak ismerkednek a felelősségvállalás gondolatával.

„A CSR Best Practice pályázatán „Mintaértékű CSR Projekt” kategóriában a COOP „Együtt az egészségért” programja komplexitásával, társadalmi hasznosságával érdemelte ki az elismerést. Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) szakértőivel, több tucat olimpikonnal, valamint a világviszonylatban is egyedülálló orvosi szűrőkamionnal megvalósuló országjáró programmal a COOP egyedülálló módon tízezrekhez jutott el, és volt életükre pozitív hatással. Az edukációs rendezvénysorozat szakmai súlyát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere fővédnökként a program mögé állt.

Közel azonos időben ünnepelte a szakma a Superbrands gála keretében hazánk legkiválóbb márkáit. Az üzletlánc 2013-ban is az üzleti szektor díját, a Business Superbrandset (B2B) és a klasszikus fogyasztói elismerést, a Superbrandset is kiérdemelte, ami egyértelmű visszajelzés a fogyasztók és a szakma részéről, hogy a COOP márka az élelmiszer-kiskereskedelem megváltozott körülményeihez sikeresen alkalmazkodott.

„Közel 20 éve minden munkatársunk azon dolgozik, hogy a COOP mint márka fogyasztói és üzleti körökben egyaránt ismertté, elismertté váljon. Hosszú utat jártunk be, és a hazánkban működő multinacionális láncokkal szemben nekünk mindent magunknak kellett megtervezünk, hiszen nem volt mögöttünk egy már kidolgozott know-how, amely megteremtette volna az anyagi és szakmai feltételeket. Büszke vagyok arra, hogy az üzleti tevékenységünk eredményessége mellett a számunkra különösen fontos társadalmi felelősségvállalási programunk egyik elemével is díjat tudtunk nyerni. Bár nem a díjakért dolgozunk, azonban kétségtelen, hogy motiválnak és ösztönöznek bennünket, így tudjuk, hogy jó úton haladunk” – mondta Tóth Géza, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója.

(forrás: Élelmiszer Online )vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.