Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-02 idő 09:11

Újabb Vitamin Szalon egység nyílt Budapesten

Május 29-én a Lurdy Házban átadott egységgel már két fővárosi helyszínen is nap mint nap friss termékekkel várják vásárlóikat a Vitamin Szalon zöldség-gyümölcs üzletek.

A Vitamin Szalon hálózat küldetése a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása hazánkban. A hálózat minden egységében a dél-alföldi Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület kertészeinek jó minőségű, jó ízű, és egészséges termékeit kóstolhatják, vásárolhatják meg a betérők.

A legújabb Vitamin Szalon zöldség-gyümölcs üzlet a Lurdy Házban felújított prémium kategóriás Reál élelmiszerüzletben került kialakításra. 

A Vitamin Szalon a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez, igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. Az üzleti koncepció számos új, innovatív megoldás alkalmazásával ötvözi a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit.

A züldség-gyümölcs üzlet hálózat további üzletnyitásokat tervez, ötödik egységét július elején nyitja majd meg a Pólus Centerben.

A Lurdy Házban átadott egység ünnepélyes megnyitóját dr. Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár is megtisztelte jelenlétével. Örömét fejezte ki a Reál Prémium üzlet felújítása kapcsán, és üdvözölte a kezdeményezést, hogy a hazai őstermelők az Vitamin Szalon révén közvetlen kapcsolatba kerülhetnek vásárlóikkal.

A megújult Reál Prémium áruház egyébként számos kiegészítő és kényelmi szolgáltatással is várja vásárlóit. A salátabár mellett hazai beszállítóktól származó, kiváló minőségű baromfi- és tőkehús, illetve grillezett készételek is kaphatók az áruházban. Kávékülönlegességek, sütemények, szendvicsek és meleg ételek széles választékát kínálja a kávézó és szendvicsbár.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.