Hírek, aktualitások

dátum 2010-10-07 idő 10:14

Újabb afrikai országban jelent meg a Sixt

A turizmus, illetve a gazdaság dinamikus fejlődésének köszönhetően a Sixt AG növelte afrikai jelenlétét. Az Európában és a világ számos országában már megszokott módon jelenleg 15 afrikai országban bérelhetünk autót.

A német székhelyű Sixt AG tanzániai megjelenésekor elsősorban a fővárosba, Dar es Salaambe érkező üzleti utazókra és turistákra épít. Jól bevált afrikai tapasztalataira támaszkodva az útviszonyokhoz igazodó masszív, megbízható, négykerék-meghajtású terepjárókkal szerelte fel flottáját.

Az Angolában és Mozambikban már tapasztalatot szerzett franchise partner igazgatója Detlef Krehahn szerint a minőségi szolgáltatás és a kedvező árak iránti igény és kereslet az afrikai kontinens országaiban is gyorsan fog növekedni. - Célunk, hogy a Sixt afrikai hálózatának számát tovább bővítsük - nyilatkozta. A harmadik kontinensen többek között Algériában, Angolában, Egyiptomban, a Franciaországhoz tartozó Réunionban, Líbiában, Madagaszkáron, Mauritiuson, Marokkóban, Mozambikban, Nigériában, a Seychelle-szigeteken, valamint Dél-Afrikában, Szudánban és Tunéziában működik már Sixt autókölcsönző. "A tanzániai megjelenés egy újabb feltörekvő piac megjelenésének bizonyítéka. Az angolai és mozambiki pozitív tapasztalataink fényében biztosak vagyunk abban, hogy a Sixt ezen a földrészen és ezekben az országokban is sikeres lesz"- tette hozzá Imraan Mussa a Sixt tanzániai igazgatója.

Többször kommunikáltuk már "Sixttel a világ körül" kampányunk szlogenét, mely úgy gondoljuk, az afrikai kontinens bekapcsolódásával még inkább megerősítést nyert - mondta Magyar Nikoletta a Sixt Magyarország marketing vezetője. Legutóbb az észt, litván és lett partnerek csatlakozásáról számolhattunk be. A nehéz gazdasági helyzet és a válság autópiacra gyakorolt negatív hatása ellenére, a minőség és a mindenhol garantált kimagasló szolgáltatás a világ bármely pontján biztonságot jelent partnereink számára. Bár hazánkból még viszonylag kevesen utaznak Afrika déli országaiba, az oda érkező magyarok számára megnyugvást jelent, hogy ügyeiket, autófoglalásaikat segítségünkkel és hasznos tanácsainkkal hazai irodáinkon keresztül is bonyolíthatják, már jóval az utazás megkezdése előtt.

forrás: tozsdeforum.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.