Hírek, aktualitások

dátum 2010-10-12 idő 09:59

Újabb luxusmárka érkezett Budapestre

A hazánkban elsősorban a férfi- és női ruházati termékeiről ismert márka mostanában terjeszkedik a kontinensünkön, de egyelőre Nyugat-Európára koncentrálnak. Az exkluzív márka teljes kínálat ugyan nem érhető el a most megnyílt üzletben, mivel inkább kiegészítők és ajándéktárgyak kaphatók, ám a katalógusból elérhetőek akár a bútorok is.

Az eseménynek és az új márkának helyet adó Villa Bagatell a Királyhágó téren található, és a magukat "lelkes családi vállalkozásnak" tituláló tulajdonosok adnak mostantól új szellemet és szellemiséget a nemrég felújított és egykor más időket látott épületnek.

A lakberendezési kiegészítők mellett található az épületben még pékség és kávéház is, így akinek ideje és pénztárcája engedi, akár minden reggel fogyaszthat a friss kávéból a lakberendezési vagy az egyéb ezüst- és bőrműves portékákból való vásárlás előtt.

resourceinfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.