Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-18 idő 09:08

Újítás a dél-koreai McDonald's-ban

A McDonald's nagy örömmel jelentette be: Bevezetik a sört a dél-koreai éttermekbe.


Egészségükre!

Az újítás egyáltalán nem számít kuriózumnak, hiszen Amerikában, és pár Európai országban (kiemelten a sörállamokban - Németország, Csehország) is lehet egyy jó korsó sört kérni gyors ebédünk mellé. Az ázsiai kontinensen viszont eddig még nem volt példa arra, hogy a gyorsétteremben alkoholos italokat szolgáljanak fel.

Természetesen mint minden alkoholos ital esetében az árusításra igen szigorú, de azért betartható szabályok vonatkoznak majd:
- 19 év alatt nem szolgálják fel (adják ki) a frissítőt. A pultosok bárkitől elkérhetik a személyigazolványuklat a megfelelő életkor igazolásához.
- Egy étkezés = egy sör. Aki ennél többet akar, keressen fel egy arra alkalmas vendéglátóipari egységet. Az egy sörtől meg valószínűleg nem fog berúgni senki. Legalábbis erősen bíznak benne.

Bárhogy is alakuljon a sörcsapok telepítése, biztosak lehetünk abban, hogy általánosa pozitívabb fogadtatásra számíthat, mint a legutóbbi újítás, a csokis sültkrumpli.

 

forrás: origo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.