Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-07 idő 17:31

Újra elindult a Fornetti Osztálykirándulás játéka

A Fornetti Kft. „Osztálykirándulás” elnevezésű versenyt rendez általános- és középiskolás osztályok számára. Az 1. díj: nettó 200.000 Ft összegű betét.
 
A játék során szavazó az a személy, aki megfelel a szavazókra vonatkozó feltételeknek, játékos az, aki megfelel a játékosra vonatkozó feltételeknek, résztvevő a szavazó és a játékos együttesen. A győztes a legtöbb szavazatot kapott mű. A mű a játékos által képviselt osztályról készült, a játékszervező által meghatározott paramétereknek megfelelő fényképfelvétel.
 
 
A játék folyamán minden magyarországi osztály, játékosán/játékosain keresztül a játékba benevezheti művét és arra szavazatokat gyűjthet. A játékban azonban a középiskolai osztályok közül a 2014-ben végzős, érettségiző osztályok nem nevezhetnek be.
A nyereményjátékban kizárólag a 2014. április 1. és 2014. május 18. között leadott szavazatok vesznek részt. A játék végén a legtöbb szavazatot szerzett műhöz tartozó osztály ajándékban részesül. 
 

A játékban való részvétel feltételei

 
A játékban játékosként vehet részt az, aki az alábbi együttes feltételeknek eleget tesz:
természetes személy; egy művet feltölt; a játék ideje alatt, illetve az eredményhirdetés idején érvényes regisztrációval rendelkezik a facebook.com közösségi oldalon; a játék ideje alatt, vagy már előtte Lájkolja/Lájkolta a Fornetti Facebook-os oldalát.
 
Fornetti látványpékség
 
A játékban szavazóként az vehet részt az, aki az alábbi együttes feltételeknek eleget tesz:
természetes, valós személy; a játék ideje alatt, illetve az eredményhirdetés idején érvényes regisztrációval rendelkezik a facebook.com közösségi oldalon; a játék ideje alatt, vagy már előtte Lájkolja/Lájkolta a Fornetti Facebook-os oldalát.
A játékban való részvétel a játékszabályok automatikus elfogadását jelenti.
 

A Játék időtartama

 
A játék 2014. április 1. napján kezdődik és 2014. május 18. napján 24.00 óráig tart. Az ezen időpont előtt és időpont után érkezett szavazatok nem vesznek rész a játékban, azokat a műre leadott szavazatokhoz nem kell hozzászámítani.
 

Nyeremények

 
1. díj: nettó 200.000 Ft összegű betétet (a legtöbb szavazatot gyűjtött mű, azaz osztály)
2. díj: nettó 150.000 Ft összegű betétet (a második legtöbb szavazatot gyűjtött mű, azaz osztály)
3. díj: nettó 100.000 Ft összegű betétet (a harmadik legtöbb szavazatot gyűjtött mű, azaz osztály)
 
Heti díjak: az adott héten a legtöbb szavazatot gyűjtő osztály tízóraiját a Fornetti biztosítja, egy egyeztetett időpontban. A heti díj elnyerésére csak egyszer jogosult egy osztály.
A betét értelmezése a Polgári Törvénykönyvről szóló, többször módosított 2013. évi V. törvény 6:390. §-ának rendelkezésére figyelemmel történik.
 
További részleteket a Fornetti Magyarország Facebook-oldalán talál.
 
Forrás: Fornetti Facebook-profil
Virtuális kiállító: FORNETTI Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.