Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-28 idő 09:30

Újra kötényt kötöttek a sztárok a McDonald's-ban

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány által fenntartott Ronald Házak támogatására hagyományosan minden év novemberében egyhetes adománygyűjtő akciót szervez a hazai McDonald's étteremlánc. A kampány kezdő napján, a november 19-i McHappy Day-en idén is színészek, sportolók, közéleti szereplők és vloggerek várták a pultok mögött a McDonald's vendégeit, hogy jelenlétükkel buzdítsanak az adományozásra, és felhívják a figyelmet a Ronald Házak munkájára. 

A november 26-ig tartó jótékonysági hét folyamán az ország valamennyi McDonald's éttermében megvásárolt sült burgonya árából az étterem 40 forintot az Alapítványnak ajánlott fel, emellett a vendégek a jótékonysági céllal 200 forintért árusított színes karkötők megvásárlásával is segíthetik az alapítvány működését.
 
Az adománygyűjtő hét sikerét a nyitó napon számos híresség a személyes jelenlétével is támogatta: a nagy sikerrel megrendezett McHappy Day idei segítői között voltak többek között a visszatérő támogatóknak számító Animal Cannibals tagjai és az Alapítvány ügyét élő bejelentkezéssel is segítő Music FM műsorvezetői és DJ-i. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.