Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-17 idő 09:38

Üzlethálózat építésébe kezd a Bijó Élelmiszer Kft.

Első bio-, gyógy- és reformtermék kereskedését nyitotta meg Budapesten márciusban a Bijó Élelmiszer Kereskedelmi Kft., amelynek terveiben országos franchise hálózat kiépítése szerepel.
 
A 3600 négyzetméteres raktáráruház kínálatában 500 beszállító több mint 17 ezer féle terméke szerepel. A kereskedőket, üzleti partnereket kiszolgáló raktáráruház mellett egy 400 négyzetméteres kiskereskedelmi üzletet is nyitottak a lakossági vásárlók számára. Utóbbi polcain mintegy ötezer termék sorakozik. Emellett a hónap végén elindul a kereskedés webáruháza is, amelyen keresztül majdnem a teljes termékskála elérhető lesz.
 
 
Iványi Sándor, a tavaly augusztusban alakult, 300 millió forint alaptőkéjű kft. kereskedelmi vezetője a létesítmény sajtóbemutatóján elmondta, hogy a következő Bijó üzlet Debrecenben nyílik meg áprilisban. Hozzátette, hogy országos lefedettségű hálózatot szeretnének létrehozni. Terveik szerint az év végéig 15-20 boltot nyitnak a legnagyobb városokban, kezdetben saját tulajdonúakat, de a távlati cél egy franchise hálózat kialakítása.
 
A Bijó központban a gyógy- és reformtermék kereskedés mellett gyógyító központ is működik, ahol mintegy 80 természetgyógyász, több mint 100-féle kezeléssel várja a vendégeket. Kenéz Dóra, a Help2StartUp befektetési igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a létesítmény svájci-magyar magánbefektetői támogatással, 1,5 milliárd forintos beruházással jött létre. Úgy vélte, hogy a vállalkozás két-három éven belül évi 4-5 milliárd forintos forgalmat érhet el.
 
 
Ezt arra alapozzák, hogy az európai trendeket figyelembe véve egyre több híve van az egészségtudatos életmódnak, és folyamatosan nő a kereslet a reform élelmiszerek, gyógytermékek, a vegyszermentes kozmetikumok és tisztítószerek, továbbá az alternatív gyógyászati szolgáltatások iránt. Tájékoztatása szerint a bio-, gyógy- és reformtermékek magyarországi piaca jelenleg évi 30 milliárd forintra tehető.
 
Forrás: MTI
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.