Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-17 idő 09:38

Üzlethálózat építésébe kezd a Bijó Élelmiszer Kft.

Első bio-, gyógy- és reformtermék kereskedését nyitotta meg Budapesten márciusban a Bijó Élelmiszer Kereskedelmi Kft., amelynek terveiben országos franchise hálózat kiépítése szerepel.
 
A 3600 négyzetméteres raktáráruház kínálatában 500 beszállító több mint 17 ezer féle terméke szerepel. A kereskedőket, üzleti partnereket kiszolgáló raktáráruház mellett egy 400 négyzetméteres kiskereskedelmi üzletet is nyitottak a lakossági vásárlók számára. Utóbbi polcain mintegy ötezer termék sorakozik. Emellett a hónap végén elindul a kereskedés webáruháza is, amelyen keresztül majdnem a teljes termékskála elérhető lesz.
 
 
Iványi Sándor, a tavaly augusztusban alakult, 300 millió forint alaptőkéjű kft. kereskedelmi vezetője a létesítmény sajtóbemutatóján elmondta, hogy a következő Bijó üzlet Debrecenben nyílik meg áprilisban. Hozzátette, hogy országos lefedettségű hálózatot szeretnének létrehozni. Terveik szerint az év végéig 15-20 boltot nyitnak a legnagyobb városokban, kezdetben saját tulajdonúakat, de a távlati cél egy franchise hálózat kialakítása.
 
A Bijó központban a gyógy- és reformtermék kereskedés mellett gyógyító központ is működik, ahol mintegy 80 természetgyógyász, több mint 100-féle kezeléssel várja a vendégeket. Kenéz Dóra, a Help2StartUp befektetési igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a létesítmény svájci-magyar magánbefektetői támogatással, 1,5 milliárd forintos beruházással jött létre. Úgy vélte, hogy a vállalkozás két-három éven belül évi 4-5 milliárd forintos forgalmat érhet el.
 
 
Ezt arra alapozzák, hogy az európai trendeket figyelembe véve egyre több híve van az egészségtudatos életmódnak, és folyamatosan nő a kereslet a reform élelmiszerek, gyógytermékek, a vegyszermentes kozmetikumok és tisztítószerek, továbbá az alternatív gyógyászati szolgáltatások iránt. Tájékoztatása szerint a bio-, gyógy- és reformtermékek magyarországi piaca jelenleg évi 30 milliárd forintra tehető.
 
Forrás: MTI
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.