Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-04 idő 09:03

Valódi könyvesboltot nyitott az Amazon

Ahogy a könyvek, úgy valószínűleg a klasszikus könyvesboltok sem tűnnek el világunkból. Így gondolkodik az nternetes kereskedelem egyik legnagyobb úttörője, az Amazon is, amely a virtuális értékesítési téren kívül is megkezdi tevékenységét.

A vállalat kedden nyitotta meg első valódi könyvesboltját, az USA-beli Seattle-ben. A cég éppen 20 évvel ezelőtt kezdett online könyvkereskedésbe, amelyben a világ vezető vállalatává vált.

Az Amazon Books névre hallgató egység a hét minden napján nyitva lesz, kivéve az ünnepnapokat. A vevők pedig a "régimódi" környezetben is számos innovatív megoldással találkozhatnak majd, így kipróbálhatják az Amazon hardvereit , például a Kindle könyvolvasókat, a Fire TV-t vagy Fire táblagépeket is. Az Amazon nagyban támaszkodik majd a felhasználóktól származó értékelésekre és azokra az adatokra, hogy mit vásárolnak online az emberek. A cég ezek alapján dönti el, hogy a boltban melyik könyvből mekkora készletet halmoz fel.

Az Amazon boltjának további különlegessége, hogy a polcokra kihelyezett könyvek mellett fel lesznek tüntetve az olvasói értékelések és lehetőség lesz online ár-összehasonlításra is.

Forrás: portfolio.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.