Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-10 idő 11:50

Valódi meteorszendvics is kapható a KFC webshopjában

Úgy néz ki nem a Zinger űrtúrája volt az utolsó furcsa marketing húzása az amerikai gyorsétterem franchisenak. A KFC ezúttal egy online webshopot indított ahol saját szuvenírjeit és márkás ruházatát árulja. Büszke tulajdonosa lehetsz egy Colonel Sanders (a KFC alapítója) párnának, egy igazi meteorból készült csirkeszendvicsnek vagy éppen egy csirkecomb mintás zokninak.

A bolt és a termékpaletta egy újabb mintapéldája a KFC új marketingstratégiájának, amellyel főleg megítélését próbálja átalakítani egy fiatalos, humorosabb stílus adoptálásával. Habár a hálózat nehéznek találhatja a szélesebb közönség elérését az ilyen és ehhez hasonló „mini-kampányokkal” a marketingszakemberek kreativitásához kétség sem férhet.

A webshop termékpalettája főleg a felső árkategóriákban mozog, a közel húszezer forintos melegítőtől egészen az 5 millió forintos meteor-szendvicsig mindent lehet kapni.

Ugyanakkor talán a marketing kampány és az új stílus sikerét is mutatja, hogy a termékek többségéből – még az 5 milliós meteorból faragott Zinger-ből is - már most kifogyott a készlet.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Hogyan vált a világ leggyorsabban terjeszkedő franchise hálózatává ez a gyorsétterem?
dátum 2017-08-10 idő 14:25

Az amerikai központú Blazes Pizza, LeBron James-el a háta mögött 2 év alatt közel 200 egységre növelte hálózatát, ezzel a történelem leggyorsabban terjeszkedő amerikai gyorsétterem láncává vált.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Változás a Német McDonald's éttermekben
dátum 2017-08-16 idő 12:24

Egy teljesen új koncepciót indít be Németországban a McDonald”s. Ugyanis a papírpoharakat üveg és porcelán poharakra váltják le a kávénál, teánál, forró csokinál. 2019 végéig az összes német üzletükben bevezetik az új rendszert.

Dinamikus terjeszkedést folytat Kínában a CiGusta
dátum 2017-08-16 idő 10:21

A hálózat hazánkban is keresi leendő franchise partnereit.

Hazai borokat népszerűsített a Sziget Fesztiválon a Borháló
dátum 2017-08-15 idő 10:05

A Borháló franchise hálózat három évre nyerte el a lehetőséget, hogy kiválassza és beszállítsa a nyári Sziget-rendezvények borait.

Kimagasló forgalommal zárja a Hertz a nyarat
dátum 2017-08-15 idő 09:30

A nyári rendezvények az idén is megdobták az autókölcsönzők forgalmát.

Kávézó-pékség koncepció keresi partnereit hazánkban
dátum 2017-08-14 idő 10:31

Franchise partnereket keres a BITE bakery café hálózat.