Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-16 idő 12:24

Változás a Német McDonald's éttermekben

 
Egy teljesen új koncepciót indít be Németországban a McDonald”s. Ugyanis a papírpoharakat üveg és porcelán poharakra váltják le a kávénál, teánál, forró csokinál. 2019 végéig az összes német üzletükben bevezetik az új rendszert.
 
Az újítás legfőbb oka a környezetvédelem, ugyanis kevesebb eldobható pohárt használnak így fel Környezetvédők már régóta kritizálták a rengeteg szemét termelése miatt a céget.
 
A környezetvédelemre különösen érzékeny Németországban tavaly ősszel már hozott poharakba is kiszolgálták a vendégeket. Persze a porcelán se teljesen új a Mekinél, hiszen a McCafékban már eddig is így szolgáltak ki, csak ezentúl a rendes pultnál is.
 
A gyorsétterem oldalán arra is felhívja a figyelmet, hogy gazdasági okokból is jót tesz az átállás, eddig ugyanis kétszer fizettek egyszer, mikor megvásárolták a csomagolást, egyszer, mikor ártalmatlanították, ugyanis a McDonald’s-nak külön díjat kell fizetnie Németországban a megvásárolt poharak után is – írta a Bild.
 
Arról egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon is terveznek hasonló lépést meghozni.
 
Fo​rrás: Bors


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.