Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-23 idő 13:50

Vegyen részt Ön is a világ legnagyobb franchise eseményén New Orleansban

Évről-évre növekvő érdeklődés övezi a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) éves közgyűlését. Az USA-ban minden év elején megrendezésre kerülő franchise esemény világszerte nagy érdeklődésre tart számot, hiszen ez a legfontosabb éves találkozópont a világ franchise hálózatai számára. 

Az IFA 53. kongresszusa tavaly Las Vegasban került megrendezésre, ahol a látogatók száma minden addigi rekordot megdöntve elérte a 3500 főt. A világ minden kontinenséről több mint 2500 franchise hálózat delegálta képviselőjét az eseményre, hogy tapasztalatot cseréljen.

A kongresszus szervezői évről-évre a világ alakulásában jelentős szerepet játszó előadókat hívnak meg, hogy azok érdekfeszítő előadásukkal tovább emeljék a rendezvény színvonalát. Az elmúlt években például Bill Clinton, Mitt Romney, George Bush és Condoleezza Rice tartott beszédet a világ gazdasági és politikai helyzetéről és várható fejlődési irányvonaláról.


Bill Clinton az IFA 2009-es közgyűlésén

Jövő évben immár az IFA 54. kongresszusa február 22-25 között, New Orleansban kerül megrendendezésre. A Kongresszus fő célja a tapasztalatcsere, más hálózatok működésének a megismerése. Reggeltől késő estig folynak majd a franchise témájú előadások, workshopok, kerekasztal beszélgetések. 

A négynapos konferencia előadásainak témái között megtalálhatóak: 

  1. franchise hálózatok terjeszkedése különböző földrészeken
  2. franchise hálózatok ideális működési modelljei,
  3. hálózatokon belüli franchise tanács szerepe, 
  4. internet, közösségi oldalak használata,
  5. hálózatok által nyújtott képzések,  
  6. a franchise hálózatok marketing tevékenysége.

A kongresszus 4 napja alatt minden résztvevő kedvére válogathat a számára érdekfeszítő előadásokon-, kerekasztal beszélgetéseken való részvétel között. Közel 100 kerekasztal, 100 különböző témával. Mindegyik asztalnál a témavezető - a világ valamely ismert franchise hálózatának szakembere - vezeti a társalgást, és megosztja tapasztalatait az érdeklődőkkel. 

Mindazon hazai hálózat számára javasoljuk a részvételt, amely nemzetközi terjeszkedés előtt áll, vagy bárki másnak is, aki ezúton kívánja szélesíteni ismereteinek körét a franchise-ról. Az IFA kongresszusán a legjobb szakemberektől tanulhat, és személyesen is megismerkedhet a világ legsikeresebb, vezető franchise hálózatainak képviselőivel.   

Idén a Magyar Franchise Szövetség lehetőséget biztosít az IFA kongresszusán való kedvezményes részvételre. Amennyiben bővebb információt szeretne az eseményről, érdeklődjön a Magyar Franchise Szövetség titkárságán, az info@franchise.hu e-mail címen vagy a 06-1-391-7313-as telefonszámon.

forrás: MFSZ, www.franchise.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.