Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-23 idő 13:50

Vegyen részt Ön is a világ legnagyobb franchise eseményén New Orleansban

Évről-évre növekvő érdeklődés övezi a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) éves közgyűlését. Az USA-ban minden év elején megrendezésre kerülő franchise esemény világszerte nagy érdeklődésre tart számot, hiszen ez a legfontosabb éves találkozópont a világ franchise hálózatai számára. 

Az IFA 53. kongresszusa tavaly Las Vegasban került megrendezésre, ahol a látogatók száma minden addigi rekordot megdöntve elérte a 3500 főt. A világ minden kontinenséről több mint 2500 franchise hálózat delegálta képviselőjét az eseményre, hogy tapasztalatot cseréljen.

A kongresszus szervezői évről-évre a világ alakulásában jelentős szerepet játszó előadókat hívnak meg, hogy azok érdekfeszítő előadásukkal tovább emeljék a rendezvény színvonalát. Az elmúlt években például Bill Clinton, Mitt Romney, George Bush és Condoleezza Rice tartott beszédet a világ gazdasági és politikai helyzetéről és várható fejlődési irányvonaláról.


Bill Clinton az IFA 2009-es közgyűlésén

Jövő évben immár az IFA 54. kongresszusa február 22-25 között, New Orleansban kerül megrendendezésre. A Kongresszus fő célja a tapasztalatcsere, más hálózatok működésének a megismerése. Reggeltől késő estig folynak majd a franchise témájú előadások, workshopok, kerekasztal beszélgetések. 

A négynapos konferencia előadásainak témái között megtalálhatóak: 

  1. franchise hálózatok terjeszkedése különböző földrészeken
  2. franchise hálózatok ideális működési modelljei,
  3. hálózatokon belüli franchise tanács szerepe, 
  4. internet, közösségi oldalak használata,
  5. hálózatok által nyújtott képzések,  
  6. a franchise hálózatok marketing tevékenysége.

A kongresszus 4 napja alatt minden résztvevő kedvére válogathat a számára érdekfeszítő előadásokon-, kerekasztal beszélgetéseken való részvétel között. Közel 100 kerekasztal, 100 különböző témával. Mindegyik asztalnál a témavezető - a világ valamely ismert franchise hálózatának szakembere - vezeti a társalgást, és megosztja tapasztalatait az érdeklődőkkel. 

Mindazon hazai hálózat számára javasoljuk a részvételt, amely nemzetközi terjeszkedés előtt áll, vagy bárki másnak is, aki ezúton kívánja szélesíteni ismereteinek körét a franchise-ról. Az IFA kongresszusán a legjobb szakemberektől tanulhat, és személyesen is megismerkedhet a világ legsikeresebb, vezető franchise hálózatainak képviselőivel.   

Idén a Magyar Franchise Szövetség lehetőséget biztosít az IFA kongresszusán való kedvezményes részvételre. Amennyiben bővebb információt szeretne az eseményről, érdeklődjön a Magyar Franchise Szövetség titkárságán, az info@franchise.hu e-mail címen vagy a 06-1-391-7313-as telefonszámon.

forrás: MFSZ, www.franchise.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?