Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-23 idő 13:50

Vegyen részt Ön is a világ legnagyobb franchise eseményén New Orleansban

Évről-évre növekvő érdeklődés övezi a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) éves közgyűlését. Az USA-ban minden év elején megrendezésre kerülő franchise esemény világszerte nagy érdeklődésre tart számot, hiszen ez a legfontosabb éves találkozópont a világ franchise hálózatai számára. 

Az IFA 53. kongresszusa tavaly Las Vegasban került megrendezésre, ahol a látogatók száma minden addigi rekordot megdöntve elérte a 3500 főt. A világ minden kontinenséről több mint 2500 franchise hálózat delegálta képviselőjét az eseményre, hogy tapasztalatot cseréljen.

A kongresszus szervezői évről-évre a világ alakulásában jelentős szerepet játszó előadókat hívnak meg, hogy azok érdekfeszítő előadásukkal tovább emeljék a rendezvény színvonalát. Az elmúlt években például Bill Clinton, Mitt Romney, George Bush és Condoleezza Rice tartott beszédet a világ gazdasági és politikai helyzetéről és várható fejlődési irányvonaláról.


Bill Clinton az IFA 2009-es közgyűlésén

Jövő évben immár az IFA 54. kongresszusa február 22-25 között, New Orleansban kerül megrendendezésre. A Kongresszus fő célja a tapasztalatcsere, más hálózatok működésének a megismerése. Reggeltől késő estig folynak majd a franchise témájú előadások, workshopok, kerekasztal beszélgetések. 

A négynapos konferencia előadásainak témái között megtalálhatóak: 

  1. franchise hálózatok terjeszkedése különböző földrészeken
  2. franchise hálózatok ideális működési modelljei,
  3. hálózatokon belüli franchise tanács szerepe, 
  4. internet, közösségi oldalak használata,
  5. hálózatok által nyújtott képzések,  
  6. a franchise hálózatok marketing tevékenysége.

A kongresszus 4 napja alatt minden résztvevő kedvére válogathat a számára érdekfeszítő előadásokon-, kerekasztal beszélgetéseken való részvétel között. Közel 100 kerekasztal, 100 különböző témával. Mindegyik asztalnál a témavezető - a világ valamely ismert franchise hálózatának szakembere - vezeti a társalgást, és megosztja tapasztalatait az érdeklődőkkel. 

Mindazon hazai hálózat számára javasoljuk a részvételt, amely nemzetközi terjeszkedés előtt áll, vagy bárki másnak is, aki ezúton kívánja szélesíteni ismereteinek körét a franchise-ról. Az IFA kongresszusán a legjobb szakemberektől tanulhat, és személyesen is megismerkedhet a világ legsikeresebb, vezető franchise hálózatainak képviselőivel.   

Idén a Magyar Franchise Szövetség lehetőséget biztosít az IFA kongresszusán való kedvezményes részvételre. Amennyiben bővebb információt szeretne az eseményről, érdeklődjön a Magyar Franchise Szövetség titkárságán, az info@franchise.hu e-mail címen vagy a 06-1-391-7313-as telefonszámon.

forrás: MFSZ, www.franchise.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.