Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-05 idő 09:24

Vezetőváltás a Brit Franchise Szövetség élén

27 év után Philippa (Pip) Wilkins váltja Brian Smart-ot Brit Franchise Szövetség élén. Brian Smart közel három évtizeden át a franchise meghatározó szereplője volt Nagy Britanniában és Európában. A Brit Szövetség az ő vezetésével vált Európa egyik kiemelkedő franchise szervezetévé.

Utódja Pip Wilkins, hivatalosan április hatodikán veszi majd át a a szövetség irányítását. Pip 2013 óta aktívan részt vett a szövetség irányításában, képviselve azt a Világ Franchise Tanács ülésein, és számos nemzetközi franchise eseményen, kiállításon.

Pip Wilkinst hosszadalmas kiválasztási folyamat során, számos kitűnő jelölt közül választották ki erre a fontos pozícióra. Az új CEO reméli, hogy a múlt sikereire alapozva új ötletekkel és vízióval tovább tudja növelni  a Brit Franchise Szövetség szerepét és befolyását.

Az elmúlt két év alatt 11%-kal nőtt a franchise szektor éves árbevétele, és ezzel már meghaladja a 15 milliárd fontot.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?