Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-10 idő 09:39

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care

A High Care Cosmetics koncepció több, mint 25 éve működik sikeresen hazánkban. A hálózat mintegy 20 hazai egysége elsősorban szépségápolás, arc-, illetve testkozmetika szolgáltatásokkal várja vendégeit. 
Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. A hálózat által bevezetett speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.
 
A High Care további terjeszkedéséhez kiemelten az alábbi vidéki városokban keres franchise partnereket: Győr, Székesfehérvár, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen.
 
 
A High Care Cosmetics koncepció számos előnyt nyújt a hálózathoz csatlakozó átvevők számára: egyedi know-how, magas minőségű termékpaletta, innovatív géppark, Weyergans High Care Akadémia képzési rendszer, az egységes, országosan koordinált marketing tevékenység, stb.

Magyarországon High Care Centerek, valamint High Care Stúdiók működnek (a két típusú üzleti modell különbözősége a beruházás nagyságából adódik).

A High-Care a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben a koncepció felkeltette érdeklődését, és Ön is szeretne franchise átvevővé válni, további információért írjon az az info@high-care.hu e-mail címre.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

A nyár lehetősége! Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.