Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-29 idő 09:42

Vírusvideóval „nyerné meg” a Halloweent a Pizza Hut

A Pizza Hut új amerikai reklámfilmje rémisztgetési tippeket vonultat fel, a közelgő Halloweenhez kapcsolódóan. A videó abban segít az ijesztgetni vágyóknak, hogy hogyan tudják sikeres trükkjeik által –amerikai szóhasználattal élve – „megnyerni” a Halloweent. Mint ismert, Amerikában a helyi szokásoknak megfelelően a gyerekek „Trick or treat” felkiáltással kopogtatnak be a szomszédsághoz, hogy egy kis édességet kérjenek. A pizzériahálózat reményei szerint egy olyan vírusvideót hozott létre, mely jelentősen megnövelheti forgalmukat október utolsó napjaiban. 
 
 
A Pizza Hut e hazánkban kevésbé elterjedt hagyományt bemutató reklámfilmje mindeközben azt is kommunikálja, hogy sokkal jobb pizzázással tölteni a Halloween estéjét, mint édességek majszolásával, és a felnőtteket is arra biztatja, hogy édességek helyett adjanak inkább pizzát a fiataloknak. A videót 4 nap alatt több mint 800 ezren tekintették meg.
 
Forrás: Adweek / Marketinginfo
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.