Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-15 idő 13:53

Vissza nem térítendő támogatás a Spar-nak

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régiókban (TÁMOP-2.1.3.C-12/1) című kiíráson. Pályázatával 94.170.530 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el, melyből komplex képzési programját valósítja meg e régiókban.
 
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., több mint 20 éve van jelen a magyar kiskereskedelmi piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. A cég, üzlethálózat vásárlásokat és zöldmezős beruházásokat is magában foglaló folyamatos hálózat bővítése eredményeként 2012 végén 391 egységet üzemeltetett (SPAR szupermarketek és INTERSPAR áruházak). A cég üzlethálózatát két logisztikai központból látja el árukkal, és saját húsfeldolgozó üzemet is működtet. A SPAR 2012-ben kezdte el magán kiskereskedőkkel franchise hálózata kiépítését.
 
 
A cég a vázolt projekt keretein belül a dolgozók átfogó képzési programját kívánja megvalósítani. Cél a dolgozók lehető legmagasabb képzettségi szintje elérése, munkaerő-piaci helyzetük javítása, valamint a vállalati működés hatékonyságának, gazdasági teljesítményének növelése.
 
A projekt a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. számos telephelyén és boltjában dolgozó munkatárs képzésére irányul. Komplex szervezést igénylő rendszerről van szó, a szakmák sokfélesége (OKJ-s szakmai képzés, vezetőképzés, informatikai, nyelvi és fenntarthatósági oktatások), valamint a különféle munkakörben, munkarendben és telephelyen dolgozó alkalmazott képzésének összehangolása miatt. A pályázat elnyerése lehetővé teszi, hogy több száz dolgozó szakmai fejlesztését egy projektben tervezze és valósíthassa meg a SPAR. 
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.