Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-20 idő 09:10

Visszatért a Jono Yogo szerencsekerék

A korábban már megismert, nagy sikert arató Jono Yogo szerencsekerék most visszatért! 
 
Aki a mai nap folyamán ellátogat a 4 budapesti Jono Yogo egység (Allee, Árkád, Mammut, WestEnd) bármelyikébe, az jelentős kedvezményt realizálhat az akció révén. Amennyiben a szerencse is a vásárló mellé áll, akár 50%-os árengedményhez is juthat. 
 
 
Ehhez nem kell mást tenni, mint összeállítani a tetszőleges yogo-variációt, a fizetés előtt megpörgetni a szerencsekereket. A végösszeg pedig annyi százalékkal kerül mérséklésre, amennyinél a kerék megáll.
 
Eközben Budaörsön, a joghurt-fagylaltozó legújabb egységében egész héten fixen 20%-kal olcsóbban kapható a magyar frozen yogurt, így itt azok a vásárlók is biztosan kedvezményhez juthatnak, akik nem bíznak a szerencséjükben.
 
Az amerikai mintára, de saját fejlesztésekkel és receptekkel indított hálózat az évi mintegy 40 milliárd forintos jégkrém- és fagylaltpiac egyedi szereplője lett. Az itthon is népszerűvé vált koncepció további expanziót alapozott meg: a tulajdonosok franchise rendszerben gondolkodnak és idén 2-3 üzletet nyitnának vidéki nagyvárosokban.
 
Virtuális kiállító: Nordo Group Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.